Kopeshti i AF !

personazh

Valoris scriptorum
Re: Kopeshti i AF !

une e? ato kukllat japoneze. 10 vjeç me permasa 90-60-90 /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

po s'kam kohe me pa bim bum bam un mi. kur hyj m'shpi ka kuklla vetem ke mtv-ja, e jan manga japoneze.....s'te falin japonezt hiç, i ke pa naiher? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

iiiiiiiiiiiii ky cuniii do dali gayyyyyyyyyy se loz me kuklaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif iiiiiiiiiiiiii

personazh

Valoris scriptorum

ke parasysh, hera e pare qe tentoj me e hap kot per kurjozitet, po ma myll direkte.

me e pa Blendi qe s'e kam nigju asiher radjon ma vuni vizen per zotin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ados

Primus registratum

gjalpin...heh. mos ha shume se ka kolisterin..dhe te bien "topat" pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

Un kam gjera te mira /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif nuk ju jap juve /pf/images/graemlins/grin.gif
Ados pse ske ardhur ne kopeshti ti /pf/images/graemlins/smash.gif apo ske pasur perparese se ta grisa un /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Ramses

Forumium praecox

Ca eshte kjo teme mer aman...Une thashe te sillja nipcen ketu te shkruante kur gjej keta gomere ketu:p:p

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kush ma ka lepi gjalpin /pf/images/graemlins/cry.gif

[/ QUOTE ]

Scorpionsi me siguri... /pf/images/graemlins/grin.gif

ALTIN

Primus registratum

DAHLIA dil qe ketu ti /pf/images/graemlins/smash.gif se ketu eshte kopeshti ti je ne cerdhe /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

tola77

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ajo eshte me shkolle te larte /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ALTIN

Primus registratum

Tola ik ti se na ben gjelpera /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/smash.gif
Po edukatorja kush eshte ketu /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif se ajo do me veje ne gjum mua /pf/images/graemlins/sleep.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

tola77

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gifpse kuklla jeni? ju se une vetem kukllave ju beja kur isha femije( e kam akoma nje me vrima vrima)

ALTIN

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Ik mi se ti ke dore te rende /pf/images/graemlins/grin.gif kukllave i ke bere zbor /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/lol.gif tani do te na besh edhe ne /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

ALTIN

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif i paske vene dhe emer /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif ma jep mua kukullen ta var me koke poshte /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif