po s'kam kohe me pa bim bum bam un mi. kur hyj m'shpi ka kuklla vetem ke mtv-ja, e jan manga japoneze.....s'te falin japonezt hiç, i ke pa naiher? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Un kam gjera te mira /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif nuk ju jap juve /pf/images/graemlins/grin.gif
Ados pse ske ardhur ne kopeshti ti /pf/images/graemlins/smash.gif apo ske pasur perparese se ta grisa un /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
DAHLIA dil qe ketu ti /pf/images/graemlins/smash.gif se ketu eshte kopeshti ti je ne cerdhe /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Tola ik ti se na ben gjelpera /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/smash.gif
Po edukatorja kush eshte ketu /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif se ajo do me veje ne gjum mua /pf/images/graemlins/sleep.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gifpse kuklla jeni? ju se une vetem kukllave ju beja kur isha femije( e kam akoma nje me vrima vrima)
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Ik mi se ti ke dore te rende /pf/images/graemlins/grin.gif kukllave i ke bere zbor /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/lol.gif tani do te na besh edhe ne /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/smash.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif i paske vene dhe emer /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif ma jep mua kukullen ta var me koke poshte /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.