:lol: aman se kam nje bebe bycjashte tek shpia ime, qe sa here mundohem t'a nderroj, ja mbath kemba doras neper krevat dhe mbeshtetet tek jasteket tane ashtu, bycjashte i vogel sic eshte
, ne te nglelurit thjesht mbldhemi per ndonje loje murlan ke klubi lagjes
, atje morra vesh qe BeBa e mban mend ate?...eshte femija e Mikell Xheksonit edhe kur ika nji here ke shtepia e saj une Mikelli po e ekspozonte Beban nga dritarja per fotografet
, pastaj e futi brena edhe po e ashtuste..........
:lol: duto hajde se e sjell une D. te luaje me ty, po me kusht qe dhe una t'a shof D. kur i heq rrobat nje nga nje :devil: (gjithmone nese mendon se do fitosh ti) :devil:
u shtun rradhet shoke. kjo pune po merr per mire. u pa puna, po vesh nga dy pale rroba per pjese trupi. sa me shume te zgjati loja, aq me shume ndizet :devil:
Ld, jemi shume goca ne ketej, do bejme puc e hile e kena per ta pa krymin jeshil pa brecka fare, pa liber dhe pa syze, le te beje si i turpshem e si i veshur trashe sa te doje ne fillim ai. /pf/images/graemlins/laugh.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.