Kopeshti i AF !

ALTIN

Primus registratum
Re: Kopeshti i AF !

anullohet varja /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif do ta djegim te gjalle /pf/images/graemlins/tongue.gif

ALTIN

Primus registratum

Kujt i ben tralalala trililili ti /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Edukatore thuaji Toles se ma ka marre kukullen /pf/images/graemlins/devil.gif

Edukatore ka ketu /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

zoulou

ElB@S@N

ja erdha te keqen teta , /pf/images/graemlins/laugh.gif Tola shpejt jepja çunit kukullen se nuk do na flej gjithe naten pastaj /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif

tola77

Primus registratum

jo mi kukulla eshte imja, ma ka blere mami ne 12 korrik te 77, edhe ja ka shkul gjysmat e flokeve ajo prap me pelqen mua.

ALTIN

Primus registratum

ma jep mua mi ta bej per vitet 2007 tja shkul te gjitha se kane dale ne mode tullacet /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

tola77

Primus registratum

po pasaj une te bej copa copa, nuk te flas me goje, i them dhe vellait te te raje

ALTIN

Primus registratum

iiiiiii si ben kjo sikur ka vetem kjo vella /pf/images/graemlins/grin.gif ti them un vellait tim te rref ty dhe mua bashke /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/smash.gif dhe edukatoren me nje dore /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

tola77

Primus registratum

epo une kam 2, qe ta dish dhe ma do mendja me te medhenj se ata te tute, dhe te bejne daulle. te shhikosh ti po nuk i thashe te shiikosh ku do te te vene undet

ALTIN

Primus registratum

iiiiii kjo /pf/images/graemlins/cry.gif por i them edukatores un qe te perjashtojne nga kopshti /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

tola77

Primus registratum

(o zot sa vite ka pa bere keshtu) e mo po edukatorja me ka xhan mua se me ka ardhur dhe ne spital kur u semuara

ALTIN

Primus registratum

te solli komposto /pf/images/graemlins/grin.gif por ti as nuk e hengre komposton se ti flije se ishe semure /pf/images/graemlins/grin.gif ta hengra un komposton /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ALTIN

Primus registratum

un kam qene tek 17 /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif sot quhet 5-sa /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ALTIN

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif se mbaj mend se e hengra /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ALTIN

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif kam plot /pf/images/graemlins/grin.gif tani me jane shtuar dhe ca te tjere tek ky kopshti ketu /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ALTIN

Primus registratum

Lejme burrin e edukatores /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif