ja erdha te keqen teta , /pf/images/graemlins/laugh.gif Tola shpejt jepja çunit kukullen se nuk do na flej gjithe naten pastaj /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif
iiiiiii si ben kjo sikur ka vetem kjo vella /pf/images/graemlins/grin.gif ti them un vellait tim te rref ty dhe mua bashke /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/smash.gif dhe edukatoren me nje dore /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
epo une kam 2, qe ta dish dhe ma do mendja me te medhenj se ata te tute, dhe te bejne daulle. te shhikosh ti po nuk i thashe te shiikosh ku do te te vene undet
iiiiii kjo /pf/images/graemlins/cry.gif por i them edukatores un qe te perjashtojne nga kopshti /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
te solli komposto /pf/images/graemlins/grin.gif por ti as nuk e hengre komposton se ti flije se ishe semure /pf/images/graemlins/grin.gif ta hengra un komposton /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
un kam qene tek 17 /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif sot quhet 5-sa /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif se mbaj mend se e hengra /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif kam plot /pf/images/graemlins/grin.gif tani me jane shtuar dhe ca te tjere tek ky kopshti ketu /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.