Kopeshti i AF !

Dolores

Primus registratum
Re: Kopeshti i AF !

Yeah kam frike se mos kan perfunduar si Tom Hanks me Wilson ne deserted island pa :shrug: :lol:

true confidental

Forumium maestatis

Bobo, me kane dergu ne adresen e gabuar /pf/images/graemlins/smile.gif Si tia bej tani /pf/images/graemlins/laugh.gif
geocitiestrisbaby_cute.jpg

Dolores

Primus registratum

U pa pune duhet ble nji rice-cooker /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: Coyote

ladouce2005

Primus registratum

:wub: cute ky bebi
silleni ke adressa ime te lozi me nje bebe qe erdhi ne dhjetor tek neve /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

:lol: cuni im i ka shume qejf shishet e birres, sepse qe ne fillim,( kur e kisha me qumesht dhe pija shume birra se thone te shtohet qumeshti), u mesua me shfaqjen e shisheve para syve te tij dhe tani sa here qe sheh ndonje he wants it :lol:

Dolores

Primus registratum

Tani for sure e di qe do behem e good mommy ...se dija qe all it takes jane ca shishe birre :thumbsup: :goofy: :goofy:

ladouce2005

Primus registratum

:kiss: patjeter qe do jesh nje good mami
just bej nje goc per te lozur me cunin e ime /pf/images/graemlins/laugh.gif
kujdes tek birra /pf/images/graemlins/wink.gif moderation's advised /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dolores

Primus registratum

:kiss:
Sa te bej une nji per djalin tend ja nji cowboyse per djalin tend ...pa dhembe dhe kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

vicky-Leanne.jpg

ladouce2005

Primus registratum

ti rrofsh, po kjo qenka pak e madhe, mos ma kacon cunin tim te bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif
ai imi sa po fillon te krolli nga pak :wub: nuk kaleron akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

ARAGORN, NUK DUKET GJE ATY /pf/images/graemlins/frown.gif .....

O-ja ESHTE /pf/images/graemlins/laugh.gif ????

ladouce2005

Primus registratum

u rrit mi ajo, sa shpejt iken koha :eek:
po dhe O kercen mi /pf/images/graemlins/laugh.gif
e hipim tek nje makine dhe hidhet gjithe kohen sikur ka susta ne vend te kembeve :wub:
puqkan bashke ata te dy, se paskan qejf to party /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

paskam ngja te dy knej ka auuuaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

ajo ka i konge qe ngordh mas asajt

günther-teeny weeny string bikini

ene sa ta ngjoj terbohet /pf/images/graemlins/laugh.gif ulu cohu posht e siper, levrin kembet sikur po kerce salsa ene fidho e bertet nga g'zimi masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif

do na lejn pa gjum kur t'rriten mooojjj /pf/images/graemlins/tongue.gif