dr love
Locus omnem
ne rast se ka nevoje ndonje ia rregulloj ndonje leksion falas jo me 5 euro komentin eee ... per histori dhe te tjera ...
Dua une..po te paguaj ne natyre..si ne mesjete..pranon
ne rast se ka nevoje ndonje ia rregulloj ndonje leksion falas jo me 5 euro komentin eee ... per histori dhe te tjera ...
pikerisht se je serioze kalojme ke temat e karagjozeve dhe bejme si karagjoze dhe thote dikush shqiptaret komb karagjoz ty ti tregova mesazhet e marra inbox eeeTe dukem gje karagjoze???
Serioziteti eshte emri im i dyte...
Jo ty te kam detyrim falas ... edhe sikur te duash sdo e beja ...Dua une..po te paguaj ne natyre..si ne mesjete..pranon
Vazhdo mai nqe qesh ti se fundi e kam HAP une ket TEM.....cuit chat gjithkund bane mos tua prishim kujt temat nul ben po tonat, pfff vetem Jena kur marojn pushimet nul hyjme hahahahaTe dukem gje karagjoze???
Serioziteti eshte emri im i dyte...
Vazhdo mai nqe qesh ti se fundi e kam HAP une ket TEM.....cuit chat gjithkund bane mos tua prishim kujt temat nul ben po tonat, pfff vetem Jena kur marojn pushimet nul hyjme hahahaha
Jo ty te kam detyrim falas ... edhe sikur te duash sdo e beja ...
Mire si te duash do jem i nderuar ta bejKembengul..se kush e di kur ma kerkon nderin pastaj..hahaaa
Du me HAP dyqan n forum naqe.... a po bahena ortak une e ti?hahahaaa..
lere fare shof intensitetin e postimeve tashi qe erdh objekti ... imagjino ca kapaciteti diskutimi dhe rrahje mendimi ka ... po cte besh kam kohe plote te argetohem me paaftesine e ndokujt qe futet si mish dhie ...
Mire si te duash do jem i nderuar ta bej![]()
Complice eeeee de love ?hahahahapikerisht se je serioze kalojme ke temat e karagjozeve dhe bejme si karagjoze dhe thote dikush shqiptaret komb karagjoz ty ti tregova mesazhet e marra inbox eee
Du me HAP dyqan n forum naqe.... a po bahena ortak une e ti?
Mire mai naqe merre hisen tande.....Sdi me shit....vec me ble
fola ne pergjithesi per ata qe presin casttin te kalojne ne orgazme mendore prej injoranti .. sfola per ty ... fola ne pergjithesi qofte edhe per temat si i mbulojne ... dhe si i trajtojne me meskinitet dhe maskilizem absolut dhe idiot ...edhe kte e theeeeee...muaaaa..uaaaa..
Hahahahahahaha hashish hashish hahahaMarketing per probleme private duke abuzuar me ceshtje madhore, ky eshte sensibiliteti i ceshtjes paaftesi bindjeje me argumenta dhe qendrim si prej skuthi ne ardhje te interesit teper te ngushte ... O tempora o mores ... drejt kish ... shenja te virtualiteti banal dhe teper injorant
Hahahaha hashish hashish hahahafola ne pergjithesi per ata qe presin casttin te kalojne ne orgazme mendore prej injoranti .. sfola per ty ... fola ne pergjithesi qofte edhe per temat si i mbulojne ... dhe si i trajtojne me meskinitet dhe maskilizem absolut dhe idiot ...