Kombi3

scadarsko

Locus omnem
Te dukem gje karagjoze???
Serioziteti eshte emri im i dyte...
Vazhdo mai nqe qesh ti se fundi e kam HAP une ket TEM.....cuit chat gjithkund bane mos tua prishim kujt temat nul ben po tonat, pfff vetem Jena kur marojn pushimet nul hyjme hahahaha

Hektor12

Locus omnem
lere fare shof intensitetin e postimeve tashi qe erdh objekti ... imagjino ca kapaciteti diskutimi dhe rrahje mendimi ka ... po cte besh kam kohe plote te argetohem me paaftesine e ndokujt qe futet si mish dhie ...

Hektor12

Locus omnem
Marketing per probleme private duke abuzuar me ceshtje madhore, ky eshte sensibiliteti i ceshtjes paaftesi bindjeje me argumenta dhe qendrim si prej skuthi ne ardhje te interesit teper te ngushte ... O tempora o mores ... drejt kish ... shenja te virtualiteti banal dhe teper injorant

Hektor12

Locus omnem
edhe kte e theeeeee...muaaaa..uaaaa..
fola ne pergjithesi per ata qe presin casttin te kalojne ne orgazme mendore prej injoranti .. sfola per ty ... fola ne pergjithesi qofte edhe per temat si i mbulojne ... dhe si i trajtojne me meskinitet dhe maskilizem absolut dhe idiot ...

scadarsko

Locus omnem
Marketing per probleme private duke abuzuar me ceshtje madhore, ky eshte sensibiliteti i ceshtjes paaftesi bindjeje me argumenta dhe qendrim si prej skuthi ne ardhje te interesit teper te ngushte ... O tempora o mores ... drejt kish ... shenja te virtualiteti banal dhe teper injorant
Hahahahahahaha hashish hashish hahaha

scadarsko

Locus omnem
fola ne pergjithesi per ata qe presin casttin te kalojne ne orgazme mendore prej injoranti .. sfola per ty ... fola ne pergjithesi qofte edhe per temat si i mbulojne ... dhe si i trajtojne me meskinitet dhe maskilizem absolut dhe idiot ...
Hahahaha hashish hashish hahaha

Hektor12

Locus omnem
thashe mos me kuoto nese ste kuotoj dhe flas indirekt ... eshte se sia vlen ... je shume i kenaqur me injorancen dhe ndonje gje tjeter tenden ... flas mbas dy javesh une sndryshoj kollaj