klubi "R.I.P" 2

ermaliurnick

Primus registratum
Re: klubi "R.I.P" 2

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]
Fillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb] vena jo rakia po /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
poet ku ru bere pijanec e ti mos ngelt njeri ne kembe /pf/images/graemlins/laugh.gif filloft nga ato/ato qe sme duan mua /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
une kom le pijanec mer e kam ne vena skom gjak po alkol /pf/images/graemlins/smile.gif

ermaliurnick

Primus registratum

jo per gjo po ne katunaret e dime hyp ketu e shif stamollin sa para bota mer zot /pf/images/graemlins/tongue.gif

ermaliurnick

Primus registratum

po ti smerr vesh mer zeqir te gjith shkrimtaret apo njerzit e medhenj tape kane qene kur benin kryevepra e mban veten per te zgjuar zotrote /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

[qb] jo per gjo po ne katunaret e dime hyp ketu e shif stamollin sa para bota mer zot /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
e pe stamollin ti me :confused:
:devil:

ermaliurnick

Primus registratum

una hala skom pa qaf krraben se jam ne ndjekje deri ne kapshtice kom qen edhe me kthyn /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

italishten e than ti poeto......po shiqpen e paske harruar......spo mar vesh gjo una /pf/images/graemlins/smile.gif

ermaliurnick

Primus registratum

a me pyete ne e pash stambollin
dhe te thash qe nuk e kom pa deri ne kapshtice kam qene dmth ne dogane dhe me kthyen :thumbsup:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] po ti smerr vesh mer zeqir te gjith shkrimtaret apo njerzit e medhenj tape kane qene kur benin kryevepra e mban veten per te zgjuar zotrote /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e the dhe ekte ti mo :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] a ti bi una n'ven tat? :devil: :smash: [/qb]
aman shote se ai grushti yt eshte embelsir sja jap kete kenaqsi dreqit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps:pastaj te ndrydhehs na nje gisht ti e hajt te merem em ate suedezin e tumit une :mad: se s ami ka ngrit nervat ai dreq qe ste mer ty ne tel se ek iden /pf/images/graemlins/laugh.gif