klubi "R.I.P" 2

hot

Hotgirl
Re: klubi "R.I.P" 2

/pf/images/graemlins/laugh.gif kam qone kto dite ne boxing..!!! qe ti shkly mdysh tgjith aq t'forta i kam grushtat!!! :devil:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif kam qone kto dite ne boxing..!!! qe ti shkly mdysh tgjith aq t'forta i kam grushtat!!! :devil: [/qb]
pse sthoj ti duhet te mar me te mira un ty :kiss:

ermaliurnick

Primus registratum

Bir nane paskan bo pakt kta me me shkly ne dysh muve upupupupupu o zeqir ke fillu me marr ndihme nga shotja mer hajde mashkull hajde o shote vallai me rref lal se nuk merrrem me femnat :smash:

hot

Hotgirl

un i rraf tgjith ca jan "cuna"
zeqiri nqse s'o cun le t'vij t'lutojm bashk /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] un i rraf tgjith ca jan "cuna"
zeqiri nqse s'o cun le t'vij t'lutojm bashk /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shote jo mi jo sjam cun jam femer po jam lesbike /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Hajde burrrrreeee e cfare burrrrriiiiiii se /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ne fakt burreria tregohet me prova,,prandja po te le te zgjedhesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

sa inat me vjen qe kam gjithmone te drejte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
a lum ai po se din akoma se ca shanci ka /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] sa inat me vjen qe kam gjithmone te drejte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
a lum ai po se din akoma se ca shanci ka /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Lumsi kush mor :mad: