klubi "mistreceve"

hot

Hotgirl
Re: klubi "mistreceve"

un jam na ato qe te fusin anonime ke dera e bojn sikur sdin gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

a ti paske kene moj?e une e kujtova se ishte blendi!!!i paskam ra n'qafe kot t'shkretit!!!!!

jonida haka

Primus registratum

o hoto po e lame muhabetin e zgjedhjeve tani cke qe e ngacmon blendin..ska mo muhabet fushatash ...... :kiss:

hot

Hotgirl

jaja..prit sa tvi trendy..se ja rrugullo trendy ktij ne partis s'ktit :devil:
robo se ke harrit trendyn ti e?! :confused:

sumthing

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

shi u ndi ky pleshti!! :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mistrec-sarande

Primus registratum

U keta. ca budallenj qe sdine te shkruajne na u bene mistreca. :mad:
Rrini o urte mos flisi po do hapni dhe klub dhe na dilni si te forte.

woooooow

Primus registratum

O Hoti mos ma ngacmo mistrecin se edi cte punoj apo jo.. :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

blendiys

Primus registratum

Ku merret vesh gjo ktu mi lal,pune partish thuj,!!
Po he, vrej platformen ti :devil:

erisa

Primus registratum

ej gloria maje fort mistrecin se deri diten e fejeses ai beqar quhet ...hihihii

ej Hoto ke hedh noi kandidatur ti mi se une per ty kom me votu.....po s'hodha nanji kandidature timen :devil: :goofy:

mistrec-sarande

Primus registratum

o hot kur me hare kaq shpejte mi dreq apo harrova nuk jemi njohur ndonjehere. :tipsy:
O erisa si thu mi a pime ndonje kafe bashke beqar jame te tjerat si theme. :idea: