klubi "mistreceve"

dolce_vita

Primus registratum
Re: klubi "mistreceve"

Fillimisht postuar nga jona84:
[qb] po do me marresh ke krushqia jote more zeqo????
cke ti e komandoj une debatin!!!pastaj hotin kemi nga pala tjeter....... :thumbsup:
amon se po na anullon dasmen ajo dolce-vita per nder....... :cry: :wub: :kiss: :kiss: [/qb]
Jona kur te martohem une ti do te vish patjeter krushqi ok :thumbsup:

ilva

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] VOTONI PER MUVE SI MO SHEJTONE/MISTRECEN KTU :devil:

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif blenda,ta kpus koken si t'zogut :tipsy: :smash: [/qb]
Qyqa si po te lejme pa votu ne ty. Ti je gjithmone e 1shi. Hajde me jep i menje te dashuria leji thashethemet qe me mengjes ti.

hot

Hotgirl

i mlodha 2 vota,ene nja 5 a 6 i mor si me mik..AHA :devil:
qyqe paska dAL tem e re ke da-da-dashnia cmi mori ment e mija :lol:
prit se erdhi ekspertja hala beqo :tipsy: :wave:

O Hote /pf/images/graemlins/laugh.gif mere dhe voten time ,se une e kam zene vendin te "Goca mo e keqe"...e keshtuja dalim qe te dyja neve... /pf/images/graemlins/wink.gif

jonida haka

Primus registratum

hajde se une jam kryetarje e KQZ se mos boni ndonje manipulim ke votat se nga mistrecat ca nuk pret....... :book:
po a i premtuat gje popullit ju dy kandidatet??????? :wink:
hajt votim te mbare,po zeqon ne dite votimesh do ta martojme???tamam si edi rama....... :kiss: :kiss: :wub:

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jona84:
[qb] hajde se une jam kryetarje e KQZ se mos boni ndonje manipulim ke votat se nga mistrecat ca nuk pret....... :book:
po a i premtuat gje popullit ju dy kandidatet??????? :wink:
hajt votim te mbare,po zeqon ne dite votimesh do ta martojme???tamam si edi rama....... :kiss: :kiss: :wub: [/qb]
:lol: :lol:
une e kam dhene voton time per Hoten e more ti mi :confused:

hot

Hotgirl

jone,votim i hapur ktu..!!
llogarit 2 vota ka dolce vita /pf/images/graemlins/laugh.gif
nji ka moira..moire,te dalim "ne njeren dore ciften,ne tjeter dore tastjeren" :tipsy: :lol:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] VOTONI PER MUVE SI MO SHEJTONE/MISTRECEN KTU :devil:

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif blenda,ta kpus koken si t'zogut :tipsy: :smash: [/qb]
shote ku te con mushka me gjim keto vese ty moj apapa do te çoim dhe krushk ty neeeeeeeee :tipsy:
Ps:shote prandja te thahs kujdes mos na prish dasmen kur te vish krushk sillu mir e mos shaj Salin a paçuraten :kiss:

hot

Hotgirl

mir do sillem,ama per saliun skam noj preference :tipsy:
se as per tosin sme rrifet jo!!!
una jam vetem edi ramiste..for always and forever /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] mir do sillem,ama per saliun skam noj preference :tipsy:
se as per tosin sme rrifet jo!!!
una jam vetem edi ramiste..for always and forever /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hhhhhhhhhhmmmmm dmth paske,,mendje me u regulluuu ec pra shote krushke kujdes se i kam pak burat e fusit qeflli une :tipsy:

hot

Hotgirl

:lol: :lol: ama po me preken territorin tim,mor flake si pushka jevgut /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

jonida haka

Primus registratum

moj dhe kryetarja kqz voton ..
hoto dhe nje vote e ke nga une vetem se ke thone qe je edi ramiste.......... :thumbsup:
hajde ka mo me votu se deri tani hoti ka fitu nga votat.......... :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] :lol: :lol: ama po me preken territorin tim,mor flake si pushka jevgut /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
hahaha Shote ashtu duan ata mi zjarllek pale kur te ken kthyer e teke e trakis se koçimares :tipsy:
hhhhhhmmmmmm sa per voten sta jap dot je edi ramiliste ti hhhm s ebej dot une se jap dot joooooo :mad:

Guest

hajde hajdeee mendjen te gjithe per tu martuar keta :sleep: