helibak mucogllava
Primus registratum
Re: klubi "mistreceve"
edhe uen uroj vetem meqe sja ndien as njeres per muaaaaaaaaaaaaaa :smash:
edhe uen uroj vetem meqe sja ndien as njeres per muaaaaaaaaaaaaaa :smash:
c`do ne vecanti ti mo :smash:Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb] jona84 e dua ne vecanti une mi po kshu tek e tek ne tuf me ka plot :tipsy: :smash: [/qb]
ja kemi mare doren tani po he :wink:Fillimisht postuar nga jona84:
[qb] shume faleminderit hoto dhe ti shume suksese te uroj mos kesh me probleme tek suedishtja..... :wave: [/qb]
puthjen tende miiiiiiiii ate pershendetjen tendeeeeeeFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]c`do ne vecanti ti mo :smash: [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb] jona84 e dua ne vecanti une mi po kshu tek e tek ne tuf me ka plot :tipsy: :smash: [/qb]
kjo poooooooooo je si yll :kiss:Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] :kiss::wave: :thumbsup: [/qb]
kur te vish ke shpija ime mos bej muhabete politike se te fluturuan prej dritare :smash:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] un do vi si krrushqi ka ana dolce vitas /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po pranaj vi ene krrushqi,te boj ca debate se mka mor malli /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]kur te vish ke shpija ime mos bej muhabete politike se te fluturuan prej dritare :smash:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] un do vi si krrushqi ka ana dolce vitas /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Psasaneja uen sbej krushqi me ata njeres qe skan binjde politike si prinderit e mi :smash:
jona84 po moj si jo rezik je dhe nusja /pf/images/graemlins/tongue.gif
per dolce_vita:kiss: [/qb]
:thumbsup:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] pyt shoten ti,zene se ke pyt gjith forumin /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
pse diten e marteses time e gjetet ju me bo debatFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]po pranaj vi ene krrushqi,te boj ca debate se mka mor malli /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]kur te vish ke shpija ime mos bej muhabete politike se te fluturuan prej dritare :smash:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] un do vi si krrushqi ka ana dolce vitas /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Psasaneja uen sbej krushqi me ata njeres qe skan binjde politike si prinderit e mi :smash:
jona84 po moj si jo rezik je dhe nusja /pf/images/graemlins/tongue.gif
per dolce_vita :kiss: [/qb]