Klubi i pijaneceve

ALTIN

Primus registratum
Re: Klubi i pijetarëve

nuk pi shum un jo /pf/images/graemlins/grin.gif mbaj trupin ne forme /pf/images/graemlins/wink.gif
2 gota se kaloj /pf/images/graemlins/grin.gif

Po ti? /pf/images/graemlins/devil.gif

ALTIN

Primus registratum

Nuk pi shum jo 2 gota /pf/images/graemlins/grin.gif ti behesh tape me duket /pf/images/graemlins/grin.gif

tola77

Primus registratum

po jo mo jo, une pi cdo darke nje gote vere, ose 2 gota birre, max qe kam pire eshte 6 shishe birra dhe 1 shishe e gjysem vere(pa nxjere zocka ama)

ALTIN

Primus registratum

Paska qene uje ajo qe paske pire /pf/images/graemlins/grin.gif mua me zuri vetem nga imagjinata /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Po pastaj e mban mend cfar bere? /pf/images/graemlins/devil.gif

tola77

Primus registratum

po , dhe vete bej habi se si e kam pire, mire qe isha me /pf/images/graemlins/wub.gif se nuk kish per te me besuar njeri

tola77

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

tola77

Primus registratum

thua? scorpio spaska lexuar car kemi shkrojtur per te? ai si e ka te piren?

ALTIN

Primus registratum

Ku di te lexoj ai /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ate e ze dhe uji /pf/images/graemlins/grin.gif

ALTIN

Primus registratum

Jo /pf/images/graemlins/grin.gif eshte ALIEN /pf/images/graemlins/wink.gif

ALTIN

Primus registratum

Nuk pi ai /pf/images/graemlins/grin.gif vetem lepirse ha /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Nuk doja tju prishja "lumturine" e keto caste te kendshme ju te dyve... /pf/images/graemlins/laugh.gif