Klubi i pijaneceve

ALTIN

Primus registratum
Re: Klubi i pijetarëve

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ti qenke per gatim /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Cfar te bejme neser per dreke ne? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Anana

Primus registratum

Qofte me speca te mbushur me gjera te mira dhe me mish vici pa dhjam.

Edhe fergese me melci per shoqerim. Vere te kuqe dhe uje me sode nga mbrapa per tretje dhe fiskulture pasdite per tu tretur akoma.

Ne rregull?

ALTIN

Primus registratum

per nje muaj me keto receta hypen 20 kg:)) /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Megjithate flm /pf/images/graemlins/thumbsup.gif se sot kam ngrene pak shum dhe sme hahet:))

Anana

Primus registratum

Edhe una. I rrekelleva nja dy kanace ushqim bebesh per darke e nje tas me supe. S'dua me.

Edhe per dreke nje derr protein bar. U prit qe si tip cokollate keshtuqe ndoshta yn te embelsirat. Edhe rice pudding low fat. Edhe ajo embelsire eshte s'e harrova.

Car teme eshte kjo? per pianecat? S'afrohen me pijetaret ketu....

ALTIN

Primus registratum

Pijetaret hyjne se vijne gjysem te pire:)) dhe i lexojne mbrapsh shkrimet tona:) /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

HUMER

Primus registratum

po po ke te drrejt pse nuk ja ndryshoni titullin bejani embeltorja e pijaneceve /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ALTIN

Primus registratum

Pse je lodhur /pf/images/graemlins/idea.gif ne cfar ore e le sot punen /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

ALTIN

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif me raste e kam ulur dozen /pf/images/graemlins/idea.gif nga ty /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

tola77

Primus registratum

KUR ISHA NE ATHINE KISHA DALE ME MOTREN NE NJE KAFETERJE BUZE DETIT DHE AJO ISH ME RRUFE, POROSITI NJE CAJ, I THASHE U BERE SI ALTINI,

ALTIN

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif edhe un sa ulem Tola me del perpara mos pi caj /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ALTIN

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif tani sta them se cfar pi qe mos me thuash mos e pi dhe kete /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ALTIN

Primus registratum

Jo uje /pf/images/graemlins/wink.gif eshte e kuqe /pf/images/graemlins/grin.gif

ALTIN

Primus registratum

Nuk ta them /pf/images/graemlins/grin.gif coca cola dhe vere jo /pf/images/graemlins/rolleyes.gif jo shum e erret /pf/images/graemlins/pickellonja.gif