Klubi i pijaneceve

Anana

Primus registratum
Re: Klubi i pijetarëve

Te dyja me:) Lashe binging, jo komplet...Tani pi teke:) Rrezik prape me shume sesa ti. Pive qumesht me biskota sot ti?

ALTIN

Primus registratum

E paskan marre vesh te gjithe qe un pij qumesht /pf/images/graemlins/grin.gif te shoqeruara me biskota /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Piva dhe qumesht dhe biskota hengra /pf/images/graemlins/goofy.gif kete gje e bej cdo mengjes /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ALTIN

Primus registratum

Biskotat si te kohes se xhaxhit me sheqer te kuq persiper:) Qumesht 1 gote pa sheqer /pf/images/graemlins/grin.gif

Burri i tezes me thoshte ty do te bej nje shishe me bibiron dhe kur te shtrihesh te pish qumesht:) Kam qene i tmerrshem per qumesht pija mengjes dreke darke:) tani e kam ulur pak ritmin se e shtyj me akullore:))

Anana

Primus registratum

Ua...

Po ato jane gurabije mo, jo biskota. Sa te mira qe jane:) Nga ato qe kane qene 5 e 10 lekeshe e? Akoma ekzistokan? Sa leke jane bere tani?

ALTIN

Primus registratum

Gurabije apo biskota nje brum kane:)) Nga ato qe kane qene 5 lekeshe se nga ato 10 ishin me pluhur sheqeri nga siper:)) Si ato ka kudo tani 100 lek copa:)

ALTIN

Primus registratum

Na te jap nje biskote dhe ty:))

ABCD0003-1.jpg

Anana

Primus registratum

Ua te faleminderit:)

Po qofte tymi me birre te ftohte kush do na japi? Edhe salc kosi:)))

ALTIN

Primus registratum

Prap un se i kam afer:)) kam ngrene pardje qofte por me nje lloj buke si pite eshte ajo buka /pf/images/graemlins/goofy.gif skisha te ngopur:)))

ALTIN

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif qenke llupse ti:))

ALTIN

Primus registratum

Embelsirat i ben vete apo i ble? /pf/images/graemlins/goofy.gif

Cfar ka qene embelsira e fundit qe ke ngrene? /pf/images/graemlins/goofy.gif

Kush embelsire te pelqen me shume? /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Anana

Primus registratum

Ua ti bej vete thote, kot ky. Nuk blej shpesh se me vret ndergjegja kur blej ashtu gjerash vete. Nje kinder sorpreza bleva heren e fundit.

Keshtuqe kur m'i japin:). Vete blej embelsira nga ato kanacet me ushqim bebesh. Ato jane te embla dhe nuk besoj se te trashin shume:)

ALTIN

Primus registratum

Klubi i pijetareve u kthye ne klubi i embelsirave:)))

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ha embelsira bebesh se nuk ke dhembe:))) /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Sot qetesi e madhe ketej nga forumi /pf/images/graemlins/shocked.gif

Anana

Primus registratum

E pra s'e kuptoj c'i ka gjet, nje here kur me bie rasti mua te dal keteja:)

Jo dhembe kam plot:) po ha ato se nuk bejne aq keq sa embelsirat prej verteti:)

Tani me pihet ponc:)

ALTIN

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ponc nuk ka /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif por ti si pijanece e lashte qe je futja me uthull /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Anana

Primus registratum

edhe uthualla e mire eshte. Me njecike djathe persiper behet mustarde...iiiii...