Klubi i pijaneceve

Qerratai

Primus registratum
Re: Klubi i pijaneceve

I embel eshte ky byreku kinez ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jo per gje, por po te jete i kripur, i kam une ca ngastra byreku me spinaq.

çin çin /pf/images/graemlins/grin.gif

Qerratai

Primus registratum

Ne injorancen time linguistike /pf/images/graemlins/laugh.gif, noodles i bie qe te jene petë ... dhe une me petë bej byrek, nqs kemi parasysh ushqimet e kripur.

Mos do nje cike muzike ne sfond ? E zgjedh une muziken ama...

Anana

Primus registratum

Ok, pije, muzike, burek....zgjidh car te duash, I'm easy...

Hej noodles jane makarona kineze /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Aaaaaaaaaaa, makarunde kineze... po ç'i do ato moj ? Hajde se kam bere fusilli al ragù per dreke sot /pf/images/graemlins/smile.gif

Do dominojne Sinatra dhe Bublè ne sfond...

Anana

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Aaaaaaaaaaa, makarunde kineze... po ç'i do ato moj ? Hajde se kam bere fusilli al ragù per dreke sot /pf/images/graemlins/smile.gif

Do dominojne Sinatra dhe Bublè ne sfond...

[/ QUOTE ]

Mmmmm, fasule /pf/images/graemlins/wink.gif U prit se e ngatarrova, Fusili jane makarona /pf/images/graemlins/lol.gif

Qerratai

Primus registratum

Makarona moj, por italiane, jo nga ato kinezet qe i ziejne neper kazane rrugeve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me parmigiano apo pa parmigiano i do ? Kam nja dy shishe Chianti...

Qerratai

Primus registratum

E di ti qe ne Parajse nuk ka seks ore ? /pf/images/graemlins/laugh.gif Une do jem shef ne Ferr per vete...

Yllka, them qe nje gin tonic do te te bente mire tani, je dakord ?

Anana

Primus registratum

Yes, shume dakort. Sa hengra dreke. Mire qe ma kujtove te pi gin tonic sot. Ti car do pish sot?

Qerratai

Primus registratum
Re: Klubi i pijedashësve :D

Une do rrëkëllej nje teke JD pasdite bashke me kafene dhe nja dy gota Brachetto ne darke me tim atë. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Cool...pse aty e ke babin ti?

Ke vajt ndonjeher me babin te ato qoftoret me tym ne Tirane po me birren akull te ftohte? Ve bast aty e ka zemren ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Aty ku ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me familjen jetoj moj Yllke. Tek TYMI ne Tirane shkova veren e kaluar per here te pare, por jo me babin, me nje shokun tim forumist ( Lubardh bosin /pf/images/graemlins/smile.gif ). Jam kenaqur shuuuuuuuuuuuuume shume. Mu be zakon, shkoja cdo dite. Birra Stela me kriko, 7 qofte secili, 1 kile buke, nje pjatance me salce kosi edhe ohohohohoho... C'me kujtove moj... si t'ia bej tani ? /pf/images/graemlins/frown.gif

Anana

Primus registratum

hahhah, une vajta nje here me tim ate ne qoftore ke cepi pallatit....Uahahhah c'u kenaqem. Do vete prap t'i blej dreken heren tjeter...

Tani qe tu kujtua, thoji mamit te sadise ca qofte shpejt, therrit ndonjerin qe eshte rob zoti, blini ca kanace edhe veni ne ndonje cep plerash te Italise edhe mbarojini te tera /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E di ti qe ne Parajse nuk ka seks ore ? /pf/images/graemlins/laugh.gif Une do jem shef ne Ferr per vete...

[/ QUOTE ]

epo une s'jam tamam tamam ne parajse /pf/images/graemlins/laugh.gif jom nje qoshke para /pf/images/graemlins/laugh.gif ne kaltersi /pf/images/graemlins/pickellonja.gif