Klubi i pijaneceve

zoulou

ElB@S@N
Re: Klubi i pijaneceve

What? Kosh e permendi frengun moj aman?

[/ QUOTE ]

E pra, kosh ? /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

epo kot nuk jemi te klubi i pijanecave /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

zoulou

ElB@S@N

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pi*kat me prishin, por jo punen /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

haaa , haaa, sa per te qesh !!!! /pf/images/graemlins/blush.gif

Anana

Primus registratum

Me falni po s'e kuptova se c'ka fjala pikat per te qesh e per t'u nxefur? Mund te ma shpjegoje njeri? Te qeras me nji...

zoulou

ElB@S@N

epo te pifte no nji e mire ty ishalla /pf/images/graemlins/smile.gif,se s'du te mallkoj per te keq /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Qerratai

Primus registratum

Yllka, e njeh alfabetin ? Kombino fjalen pike me shkronjen e dhjete te alfabetit shqip.

Kur ta gjesh do kuptosh qe une qesha nga lezeti qe e kam gjetur shpesh ate pike tek femrat, ndersa zoulou u nxeh sepse nuk e ka gjetur as tek vetja e saj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me ca do me qerasesh ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

zoulou

ElB@S@N

/pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif/pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif.... /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Anana

Primus registratum

Ua hahha, mami, sa te thella paskan qene keto pune. Epo c'na kujton keto gjera ti more, shif mos ke ngaterruar faqe interneti.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Te qeras me car te dush me...

Qerratai

Primus registratum

Yllka, per mua nje JD on the rocks /pf/images/graemlins/smile.gif

Ti ca do pish ?

Qeras une, flm.

Anana

Primus registratum

ooo...Nje whiskey te nxehte me limon se me rocks eshte shume e forte...

Thanks, I'll get the next one

Qerratai

Primus registratum

There's no "next one", it is all on me /pf/images/graemlins/smile.gif

zoulou, na i bjer porosite te lutem.

Anana

Primus registratum

Ah, fine then...cheers /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Cuna goca, erdhi koha qe te iki...ia kalofshi mire, pini behuni tape /pf/images/graemlins/rockband.gif

zoulou

ElB@S@N

s'jam kamarjerja ketu : une po marr coco Malibu , po qeras vetveten meqe su kujtu nonji !!!! /pf/images/graemlins/ooo.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

FLM edhe ti ia kalofsh mire naten /pf/images/graemlins/wave.gif

Qerratai

Primus registratum

Qiirs /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pune te mbare edhe ty. /pf/images/graemlins/wave.gif

Qerratai

Primus registratum

Ne mungese te humorit, asgje nuk eshte me efikase sesa nje kupe shampanje dhe nje fete torte me fruta. Une po marr nje Fernet Branca /pf/images/graemlins/smile.gif

Anything i can do ?

Anana

Primus registratum

Ua mami sa me klas...Po me duket vetja klase e ulet. /pf/images/graemlins/tipsy.gif Nuk me haet tani po prit te pi nje here se pastaj i ha te tera.

Une vdes per greasy chinese noodles mbasi pi. Ah, te vjen shpirti ne vend... /pf/images/graemlins/rockband.gif