Re: Klubi i pijaneceve mallist
T TEDI Valoris scriptorum 3 Nov 2006 #2,202 Re: Klubi i pijaneceve Ho mer Kapterr GJalle je e ... Se Vetem Emer ke ku i ke Robt me bo Hajgare sot se o dit e Premte ...
Re: Klubi i pijaneceve Ho mer Kapterr GJalle je e ... Se Vetem Emer ke ku i ke Robt me bo Hajgare sot se o dit e Premte ...
A ALTIN Primus registratum 14 Nov 2006 #2,203 Re: Klubi i pijaneceve Jepi nga nje dopio te gjitheve se i paguaj une. /pf/images/graemlins/lol.gif
A anthrax Primus registratum 14 Nov 2006 #2,204 Re: Klubi i pijaneceve ka na nji cik bar ktu re /pf/images/graemlins/smile.gif
V VoGeLuShI Primus registratum 14 Nov 2006 #2,205 Re: Klubi i pijaneceve posi jo, ke lendina prapa hales /pf/images/graemlins/lol.gif po gomarin me vete çe deshe /pf/images/graemlins/lol.gif
Re: Klubi i pijaneceve posi jo, ke lendina prapa hales /pf/images/graemlins/lol.gif po gomarin me vete çe deshe /pf/images/graemlins/lol.gif
G gota Primus registratum 15 Nov 2006 #2,207 Re: Klubi i pijaneceve lol /pf/images/graemlins/laugh.gif
V VoGeLuShI Primus registratum 16 Nov 2006 #2,209 Re: Klubi i pijaneceve </font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr /> e mesove edhe ti pijen mer ? [/ QUOTE ] ja perpiqem edhe une te mesoj ndo1 gje te re /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
Re: Klubi i pijaneceve </font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr /> e mesove edhe ti pijen mer ? [/ QUOTE ] ja perpiqem edhe une te mesoj ndo1 gje te re /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
H harap Guest 16 Nov 2006 #2,210 Re: Klubi i pijaneceve mos meso ato qe sduhen vetem /pf/images/graemlins/smile.gif
V VoGeLuShI Primus registratum 16 Nov 2006 #2,211 Re: Klubi i pijaneceve pak nga te gjitha /pf/images/graemlins/smile.gif
S shpirto Primus registratum 18 Nov 2006 #2,213 Re: Klubi i pijaneceve Pershendetje pijaneca /pf/images/graemlins/laugh.gif
A antip Primus registratum 19 Nov 2006 #2,215 Re: Klubi i pijaneceve Nuk jena pijaneca, jena "pijetarë" /pf/images/graemlins/laugh.gif
T TEDI Valoris scriptorum 21 Nov 2006 #2,216 Re: Klubi i pijaneceve Sa t Rrim tu shpjegojm Robve Cere Jena KTu ... Kush do me pi nai Broke Vere Bujrum ...
Re: Klubi i pijaneceve Sa t Rrim tu shpjegojm Robve Cere Jena KTu ... Kush do me pi nai Broke Vere Bujrum ...
L llapaqeni Primus registratum 15 Dec 2006 #2,217 Re: Klubi i pijaneceve kshu virtual ti i bo tap te gjith puna o se real te ka hum cerja
T TEDI Valoris scriptorum 19 Dec 2006 #2,218 Re: Klubi i pijaneceve Robo t Kom ardh ka LAvorja jote ne vetem Sknerin kom gjet se ka Bredh ti se di ... Ka bohesh Taponxhe ???
Re: Klubi i pijaneceve Robo t Kom ardh ka LAvorja jote ne vetem Sknerin kom gjet se ka Bredh ti se di ... Ka bohesh Taponxhe ???
C Cleopatra Forumium praecox 7 Feb 2007 #2,219 Re: Klubi i pijaneceve Nje dolli per Harapin. Te pershendes. /pf/images/graemlins/smile.gif