</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pa Von Doren n Plage se Besoj Tha Shen THomai ...
[/ QUOTE ]
oii ky me morsht pleshta e pra /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Thuj Shen Thomai.. vdeksh qe ta mori vesh mir dora vehet ene ne furr qe ti djegi ene ta kuptoj /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Do pish Nai gjo ti se na merzite ... QIt ID t shofim a e ke mush moshen per Alkol Ose perndryshe merr kto xhetonat ne shko ke automati merr i Coca COla...
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Do pish Nai gjo ti se na merzite ... QIt ID t shofim a e ke mush moshen per Alkol Ose perndryshe merr kto xhetonat ne shko ke automati merr i Coca COla...
[/ QUOTE ]
pffff ngordhc se moshen e kam mbushur per me pi qe kshu me le rehat se na cmene /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Tani do buk iher pastaj kom me pi /pf/images/graemlins/laugh.gif
ju kerkoj ndjese disa forumistave te cilat nuk pata rastin ti takoj dhe njerit ne vecanti
zotohem qe kur te kthehem per vit te ri do ta shlyej vetem me raki
ti harap je 1-shi i t'pimunit. t'kam pa 1here tu ba namin me leng rrushi. hallall ta bafte zoti! 1 pyetje kam? ca ban robi kur pi 1 shishe xhin me tonik /pf/images/graemlins/confused.gif
vetem cuna paska ky klubi /pf/images/graemlins/idea.gif
i keni trem gocat mo pianeca? /pf/images/graemlins/laugh.gif
mund te kem nje gote qumesht, se dua te jem esell e te kontrollojo situaten mes pianecave /pf/images/graemlins/tonguee.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif
Ka dal icik nga moda ky klubi , qe kur ka hap Lymi at te riun /pf/images/graemlins/smile.gif
Dhe leri pijanecet te pijne per qejf te vet, kur ka kontroll ku o qejfi pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
ehhh e di qe 100 klube te hapen ju pa harapin nuk rrini dot /pf/images/graemlins/smile.gif
kam gjakun e embel edhe kete e ka treguar historia /pf/images/graemlins/smile.gif
hallall pini dhe mos e rruani seksin fare kur te doni me beni nje ze dhe mua se vdiqa tedy kam nje 3 fletesh gati ajde emr dreq se smaroka vetem /pf/images/graemlins/smile.gif) /pf/images/graemlins/smash.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.