Klubi i pijaneceve

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Klubi i pijaneceve

Varet nqs tavolinat jan bosh mund t marresh ca ne masnej nqs konsumoni sasin e caktuar per person ahere behet ndonje Oferte apo sconto ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga denna:
[qb] kush eshte per nje te pire te fuqiahme? [/qb]
Ne gjithmone Gati jemi . Se Tere dites Lokaleve rrime punojme hame Fleme kaiher me raste ...

ere

Primus registratum

ore derman ti erdhe ketu per te pire apo per te na bere politik, :book: na figure kete shishen e rakis e gollofise njiher se te ben mire, ketu ligjin e ben maliqi :wink: (nuk jam e dehur :rolleyes: )

TEDI

Valoris scriptorum

Mirdita iher knejna . Muhabetet piqen digjen dhe ne pim kai Gastare ...Birra per t gjithe sot ...

acid

Forumium praecox

Mirmroma pijedashes. TEDI po shoh ca ftyra te reja ketej, Kjo mund te thote dy gjera
1) po shisni pije me cmime te uleta
2) Shqiptaret e mi te dashur i kan bo naften punes dhe i jan drejtu pijes /pf/images/graemlins/tongue.gif
Fut noj meze ne mes qe te lezetohet , se kto te rinjte çoç nuk e pijne te thate se i djeg fytin. Noj qofte eshte me se e nevojshme nga dopjoja e 3-te. Hajde pirje te mbare

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga AciD:
[qb] Mirmroma pijedashes. TEDI po shoh ca ftyra te reja ketej, Kjo mund te thote dy gjera
1) po shisni pije me cmime te uleta
2) Shqiptaret e mi te dashur i kan bo naften punes dhe i jan drejtu pijes /pf/images/graemlins/tongue.gif
Fut noj meze ne mes qe te lezetohet , se kto te rinjte çoç nuk e pijne te thate se i djeg fytin. Noj qofte eshte me se e nevojshme nga dopjoja e 3-te. Hajde pirje te mbare [/qb]
Cmimet skan Leviz Fare e Bab . Po un jom mjeshtri Lokaleve e Lal.Ti e di Kte .Per Meze po e sakte po momentalisht kom me pagu tatimet ne skom lek t mor Zgare Qymyri Tani .Je per nai Birre ???????

epiphany

Primus registratum

ore boll me keto birrat se na cmendet!!!mos me zhgenjeni kshu dhe ju?cfare keni ndonje gje te hajrit?

bob

Primus registratum

une e kam nje gja te hajrit por zor se do ta them :goofy:

na ofroni dicka se jam thare krejt,ca bani keshtu

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga great .1:
[qb] une e kam nje gja te hajrit por zor se do ta them :goofy:

na ofroni dicka se jam thare krejt,ca bani keshtu [/qb]
Ato gjonat e hajrit thuhen m shpija jo m Klube ... Po t Jap i Long POrtokalli t moresh energjite e duhura ...

acid

Forumium praecox

/me hy tape ne forum ;P
Pershendes Tedin si pijedashes model qe eshte . Dhe gjithashtu Pretty_girl meqe ishte e fundit qe kishte shkrujt dhe e kujtoj emrin /pf/images/graemlins/wink.gif shnet ishalla ju bohet t'gjitheve

TEDI

Valoris scriptorum

MIrdita .ja MI Rose se po hap Aspiratoret .PO m DUket se t Kan derdh nai shishe Alkoli qe t myt Era se ska mundsi ... /pf/images/graemlins/laugh.gif