Klubi i pijaneceve

ana karenina

Primus registratum
Re: Klubi i pijaneceve

Nuk ka barista ketu, o vetsherbim, ene kur vje robi me pi u ofron te gjithve, rregull i mrenshem, e vendosa une /pf/images/graemlins/wink.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

ANNA po ca te do trupi ty yllo,meqe spaska barrist a lejohet me i dhoe kesaj klientes kembngulse ICETEA to cool off a litle bit.... :thumbsup: :smash:

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Ah se harrova po hyra ne banak do me gjeni duke lujt me deren e frigoriferit dhe naj arke bosh me birrat qe kam pi **Se kur pi sndalem mo po shkoj dhe pi deri sa shishet te me shofin shtremet***

ana karenina

Primus registratum

:lol: :lol: :lol:

pumpkin.jpg

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga FUNLOVINCRIMINAL:
[qb] Ah se harrova po hyra ne banak do me gjeni duke lujt me deren e frigoriferit dhe naj arke bosh me birrat qe kam pi **Se kur pi sndalem mo po shkoj dhe pi deri sa shishet te me shofin shtremet*** [/qb]
Sa arka jan bo Tani se 4 i lashe un bosh ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga FUNLOVINCRIMINAL:
[qb] Arkat marun lale (TED)
Tani ja kom hy krikkellit
Still standing up :eek: :eek:
***po ky qenka...... banak more kopukerrr***** [/qb]
PO NORmale qe do jet Banak e Bab... Masnej Arkat boshe a i kan qit ka banaku them jo ato plot...

ardi naco

Primus registratum

mesazh nga pijanecet e skraparit jemi trima dhe shume potent si ne pije dhe ne s....s po sju besua kontaktoni me hajdutin e ZEMRAVE reken nga skrapari Nu. i tel.0355 682959466 jam ne dispozicionin tuaj. tung gjitheve.
---------------------------------------

TEDI

Valoris scriptorum

Ardi ktu nuk o puna e Trimave ne Alkol apo s pika pika . Ktu vijn ata qe jane pijedashes ...Mgjth kemi njerez qe i permbushin Kriteret e Tua te Alkolit ...

TAO-TAO

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Ardi ktu nuk o puna e Trimave ne Alkol apo s pika pika . Ktu vijn ata qe jane pijedashes ...Mgjth kemi njerez qe i permbushin Kriteret e Tua te Alkolit ... [/qb]
PO kerkonit gje pijanece? JA ku jam (kenge nga A.gjebrea).

Ej ku behen teserat e klubit te pijaneceve?

ere

Primus registratum

sot dua te pi te behem tap, s'pyes me 1 jete kam dua te pi :wink: pijen me te forte qe keni ju lutem :thumbsup:

ere

Primus registratum

edhe ti qenke be per alkol a e ke mbush moshen te pakten qe te behem xurxull :wink:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga DEVIL's Dance:
[qb]
[qb] Ardi ktu nuk o puna e Trimave ne Alkol apo s pika pika . Ktu vijn ata qe jane pijedashes ...Mgjth kemi njerez qe i permbushin Kriteret e Tua te Alkolit ... [/qb]
PO kerkonit gje pijanece? JA ku jam (kenge nga A.gjebrea).

Ej ku behen teserat e klubit te pijaneceve? [/qb]
Duhet me permbush KRiteret iher t Pranohesh . Masnej ne ktu sdum pijanec po Pijedashes...

1) te arrish rekordin e 5 litrave birre pa u cu ka tavolina
2) Te pish 10 shots tequila me ambient kuptohet dmth ne harmoni jo me Inat .
3) te jesh gjithmone koshient cfare po pi
4) te mos ngacmosh asnjehere personin qe ke perballe anash mbrapa dhe siper ose poshte varet ku rri ...
5) te paguash gjithmone cash dhe te lesh bakshish kamarierit
5) te mos behesh asnjehere tape dhe te mos e ngresh zerin se shqetso mackat qe flejn gjume
6 ) te jesh gjithmone bujar dhe te qerasesh te gjithe ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga pretty_girl:
[qb] edhe ti qenke be per alkol a e ke mbush moshen te pakten qe te behem xurxull :wink: [/qb]
Ktu ska dallim moshe feje krahine Ideje . Ke lek pi bohu tap brenda normave kuptohet te sipermendura ...

ere

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga pretty_girl:
[qb] edhe ti qenke be per alkol a e ke mbush moshen te pakten qe te behem xurxull :wink: [/qb]
Ktu ska dallim moshe feje krahine Ideje . Ke lek pi bohu tap brenda normave kuptohet te sipermendura ... [/qb]
o pse sthua po marr gjithe fisin, a jepni ulje cmimesh kshu :confused: se po ju bej nder :thumbsup: