Klubi i pijaneceve

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Klubi i pijaneceve

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] o Tedo ka plas nje vape e modhe knej, a mund te kem nje Duval akull te ftohte po pate mundesi dhe mos na harro llogarine se ka ardhe ene nje kamarier i ri ktu qe ankohet shume se ikin njerezit pa pagu konton /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ai cere ka iher rrogen e merr ...

Do pim nai birre ne se cajin e ftoft e marova une ...

blendiys

Primus registratum

Tedo :wave: beji nje pije te gjitheve ketyre nga une dhe vere tek llogaria e gjishit :tipsy:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] te genjen hoto, se e pashe duke bredhur nga lokali ne lokal. Po sec kishte edhe ca femna me vete :smash: :smash: [/qb]
po tashti po do me i prish gjojnat qe pa u rregullu mire le te bredhi me femrrat!! qef te kete..una se prish terezine time :tipsy:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb] o Tedo ka plas nje vape e modhe knej, a mund te kem nje Duval akull te ftohte po pate mundesi dhe mos na harro llogarine se ka ardhe ene nje kamarier i ri ktu qe ankohet shume se ikin njerezit pa pagu konton /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ai cere ka iher rrogen e merr ...

Do pim nai birre ne se cajin e ftoft e marova une ... [/qb]
ca me te thone motra ty :confused: jane corodit rrobt nga vapa
ec mo, une po e pranoj pijen nga ky shoku qe ka thone me lart vecse make sure qe e paguj une llogarine ne fun, s'du me i ngel borxh njeriu :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma e popull Ka jeni me spaskeni dale sot me pi nai gote e ... Un ktu jom ty rrekelly i birre se mu tha fyti ...Kush te doje miresetevije ...

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] Tedo a po i bo dy ato birrat e fotfme eeee /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
2 arka e . Po me ... :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] o Tedo u kenaqa me ate birren akull................ [/qb]
asigjo me . Hec se kom mor ca birra t reja sot . MOra ene Gastare Litroshe me pi birre me pipe me u knoq...

I love new york

Primus registratum

qyqa cuno /pf/images/graemlins/laugh.gif une nuk jam pjanece fare more me gastare po une them ta anashkalojme ket round ene ikim hajm naj omelsine, si thu????
e morrim ene Hotin me vete ok :thumbsup:

blendiys

Primus registratum

:lol: :lol: Tedo!! nje B52 ta kam kerkuar qe dikur,po akoma nuk kam marre gje,mos me thuj qe harrove formulen
<<edhe lugen>>

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] jo jo muve mos mngatarroni me kto punt e juja!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pse mi ti, neve nuk i kemi punet sekrete apo jo tedo :thumbsup: :angel:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] :lol: :lol: Tedo!! nje B52 ta kam kerkuar qe dikur,po akoma nuk kam marre gje,mos me thuj qe harrove formulen
&lt;&lt;edhe lugen&gt;&gt; [/qb]
LLapo ka Vlashi ke ate shprehjen Sh N Th B . se dje e takova Per nja nji jave une sdo jem ene po t lej celsat e kulles ene boje vet B52 . Sepo nisem me mision Pushimi anej ka durraco . M ka zon rrota bishtin qejf ene skom cere me bo ...HIka ene erdha une hec pim nai birre po pate kohe se ne i ore jom ktu ...Ene T fala t gjithve kush t pysi kush t mos Pysi ... :thumbsup: :rockband: