Klubi i pijaneceve

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Klubi i pijaneceve

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] ajo kafja ime qenka bere akull fare, le qe sec i paska rene edhe nje mize brenda /pf/images/graemlins/frown.gif
me jep ndonje gje tjeter tedo ndonje gje te ftohte se plasa vape [/qb]
Po pra porosit ti ene duku me e mor mas 3 oresh normale qe akull do jete masnej me kte vape akull me e pi se t bo mire ... do icik long mandakalli t shtrydh n cast ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Tedo a ka ndonje vend pune kamarier ketu??
Se kur nuk je ti pse te rri lokali mbyllur,gjynah!!
Apo duhet te bej kerkese vend tjeter,by the way,nje pils per mua :wink: [/qb]
birren ktu e ke . Masnej ca m ... do se celsat ti kom dhon ti kesh ti kur sjam une apo ke qen aq i dehur sa sma men pse e ke ate tufe celsash... :smash: :smash: :smash:

blendiys

Primus registratum

Oeps sorry,une kujtova se ishin celsat e makines ato,prandaj sa here shkoja ta hapja fillonte alarmi aty hmmmmmmm :idea:
Si perfundim mund te sherbej ketu :shrug:

I love new york

Primus registratum

degjova qe paska ardhur nje kamarier i ri ketu ke lokali, ec mo t;ja provojme ihere doren /pf/images/graemlins/laugh.gif
A mund te kem ju lutem nje cranberry & vodka akull ama se po me ngjitet kanatjetrja ne trup nga vapa /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] degjova qe paska ardhur nje kamarier i ri ketu ke lokali, ec mo t;ja provojme ihere doren /pf/images/graemlins/laugh.gif
A mund te kem ju lutem nje cranberry & vodka akull ama se po me ngjitet kanatjetrja ne trup nga vapa /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse me kanatjere punoni ju andej /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse,urdhero edhe pijen qe kerkove
cocktails.jpg

I love new york

Primus registratum

mmmmmmmmm very refreshing pija, doren te mire e paske cuno /pf/images/graemlins/laugh.gif
po kush tha qe une isha ne pune me katjere, une mbarova punen pa erdha per nje drike ke klubi, apo jo it makes more sense no?
kantjere edhe me leopard print-tha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
me kenaqi pija e ftohte, yummy po sikur nuk u shtyka vetem, ku e kam Hotin ose It's me :cry:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Oeps sorry,une kujtova se ishin celsat e makines ato,prandaj sa here shkoja ta hapja fillonte alarmi aty hmmmmmmm :idea:
Si perfundim mund te sherbej ketu :shrug: [/qb]
Ala ti ere qeke tape e . eh nona vet hik n lokal se atje bohesh esell ti ...

bimba81

Primus registratum

ca behet kendej nga klubi nje here.tedo a ke ndonje te akullt e se viqa fare una /pf/images/graemlins/blush.gif

Guest

Tedi nuk esh sherbetor ktu , tema esh e harapit /pf/images/graemlins/wink.gif

Tedi nje tekila te tharet me shuem kripe muve /pf/images/graemlins/laugh.gif hajt ne i shpull qafe si falenderim /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

hajt naten gjithe pijaneceve te klubit.tedo ke akoma me me dhone gjoben e djeshme per ato qe piva dje /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

blendiys

Primus registratum

Hey popull!!na more se keni fatura per te paguar :smash:
Po ky muhabet,vijne te tjeret,pine dhe aman se te thone &lt;&lt;cuni!!ma sill pak llogarine te lutem&gt;&gt;

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Hey popull!!na more se keni fatura per te paguar :smash:
Po ky muhabet,vijne te tjeret,pine dhe aman se te thone &lt;&lt;cuni!!ma sill pak llogarine te lutem&gt;&gt; [/qb]
:lol: :lol: kujtojne se jan free te gjitha e Blendo, epo kjo pune keshtu

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Hey popull!!na more se keni fatura per te paguar :smash:
Po ky muhabet,vijne te tjeret,pine dhe aman se te thone &lt;&lt;cuni!!ma sill pak llogarine te lutem&gt;&gt; [/qb]
cuno shiko se ia kam kerku tedit llogarine shif nje cike ma siper.po e kam qujt gjobe ne vend te llogarise.jam goce e mire una nuk iki pa pagu /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

sorry lal,e kisha me keto horrat e tjere,mire qe bakshishin nuk e njofin po bejne edhe sikur jane te dehur edhe cefesht!!

blendiys

Primus registratum

unaaa,pyt nje here rreth e qark,nuk kam pas ndonje here fature pa paguar me shume sec 3 metra te gjate!