Klubi i pijaneceve

sweet eda

Primus registratum
Re: Klubi i pijaneceve

eh c'bo qejfi, c'bo!!! bravo tedo, por me duket se ke per te njel me gisht ne goje, s'do te kesh asnjonen :lol:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] eh c'bo qejfi, c'bo!!! bravo tedo, por me duket se ke per te njel me gisht ne goje, s'do te kesh asnjonen :lol: [/qb]
Pse mer lal . Pse boj qejf e apo pse pi icik raki ene qofte bashke ... cere thu mer jahu ene ti . Je a sje cun Tirone ... Mroma trendo cere do nai gjo t mire me pi ti sot te qeras une meqe je kliente e re ...

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] o Tedo une jam ne mood per nje apple martini classic, si thu apo join me /pf/images/graemlins/laugh.gif
ku ke humb ihere apo ke ra ne raki te mire anej, t'a kan sjelle nga fshati me siguri /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: :wave: [/qb]
Per ty i lej t gjitha lali . se ti je mo e mire se rakia ene konjaku Bmw ... [/qb]
:lol: :lol: qyqja Tedo ene me raki po m'krahaso tashi eeee
ok rrofsh ti rrofsh -tha. si ke qene ihere me shnet??? shpresoj gjithshka mire :thumbsup:

Eni_883

Primus registratum

Tedo he mo rrush ca behet ketej...kish akohe pa ardh..ma bej nje nga ato qe e di vete ti se kam kohe pa pire..ika tani ciao :kiss:

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] eh c'bo qejfi, c'bo!!! bravo tedo, por me duket se ke per te njel me gisht ne goje, s'do te kesh asnjonen :lol: [/qb]
Pse mer lal . Pse boj qejf e apo pse pi icik raki ene qofte bashke ... cere thu mer jahu ene ti . Je a sje cun Tirone ... Mroma trendo cere do nai gjo t mire me pi ti sot te qeras une meqe je kliente e re ... [/qb]
ja edhe nje tjeter qe ve ne dyshim identitetin tim,
une skam as nick cunash jo per gjo :mad:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] E bon qi e bon, qeras gjithe tovolinen mo.
Mos te dhimset birra. [/qb]
Po ti sje n tavolinen Tone e robo...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Tedo he mo rrush ca behet ketej...kish akohe pa ardh..ma bej nje nga ato qe e di vete ti se kam kohe pa pire..ika tani ciao :kiss: [/qb]
Ku je mi se ke hum fare ... Hec se po gati e ke ... Helene ste krahasoj n bote me Raki rrusho mos e merr per ters ene ti tani . Ne qe thuj ti Tooo Too nice un sdo hedh fall se cere je tina ...

it's me

Primus registratum

tedo mu pika nje kafe, ku je futur? He thuj nje cike qe te kane humb celsat e lokalit ose qe te eshte prish esspresi :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] tedo mu pika nje kafe, ku je futur? He thuj nje cike qe te kane humb celsat e lokalit ose qe te eshte prish esspresi :smash: [/qb]
Jo me jo po sa te ngrofet se sa e hapa ...Na i long iher sa t bohet kafja ...

bimba81

Primus registratum

edhe une du nje kafe se vdiqa dhe nje shishe uji te ftohte akull. /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] edhe une du nje kafe se vdiqa dhe nje shishe uji te ftohte akull. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
PO mer . Itso ene trendy hecni se gati jan caffet ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] shif sa cun i mire :kiss: :kiss: flm [/qb]
ca thu me E kena per detyre Ti sherbejme Popllit . Itsooooo u ftof Kafja mi masnej m thu ma bone me hile... :smash:

bimba81

Primus registratum

po ti jap me vone leket atehere se kushedi me vjen te pi ndonje gje tjeter. /pf/images/graemlins/wink.gif

it's me

Primus registratum

ajo kafja ime qenka bere akull fare, le qe sec i paska rene edhe nje mize brenda /pf/images/graemlins/frown.gif
me jep ndonje gje tjeter tedo ndonje gje te ftohte se plasa vape

blendiys

Primus registratum

Tedo a ka ndonje vend pune kamarier ketu??
Se kur nuk je ti pse te rri lokali mbyllur,gjynah!!
Apo duhet te bej kerkese vend tjeter,by the way,nje pils per mua :wink: