Klubi i pijaneceve

fiks2003

Primus registratum
Re: Klubi i pijaneceve

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
Fillimisht postuar nga FiKs-FaRe:
[qb] Tani sa po pashe qe paska edhe i klub pjanecesh ketu....dhe kam vendos per tu bo tape sone me mire me u de ketu sesa me ndonj pab,ketu te pakten nuk te shef njeri se njena persona publik ta haje dreqi...me qef jam duke pi nje xhoni te zi..... :thumbsup: [/qb]
pse re cer qeke tina kshu?! [/qb]
Publik mi jahu rob qe del TV shpesh pranaj duhet me mos me u diktu...... :thumbsup:

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] pse,delke m'tv ti kshu e??!! :confused: [/qb]
o hoto shif se bo gjasme sikur del tek top- channel. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kollarja

Primus registratum

Mrome me kane çu ne shpi si sulltan arabie me taxi.
Sa t'mire qe jane bo dhe mileti nime mor jahu, ma perpara te çonin zvarre prej krahesh ne shpi, jo nime marshallah per bukuri me taxi, ne t'hypin ne ke shkallet.
Shume falemineres shoqnise!

blendi.be

Primus registratum

Brravo i qofte KAllares,se qenka njeru i rrespektum :tipsy: ,Tedo e di qe eshte vone,por po me shkoka nje B52 si dikur :wave:

I love new york

Primus registratum

o Tedo une jam ne mood per nje apple martini classic, si thu apo join me /pf/images/graemlins/laugh.gif
ku ke humb ihere apo ke ra ne raki te mire anej, t'a kan sjelle nga fshati me siguri /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] o Tedo une jam ne mood per nje apple martini classic, si thu apo join me /pf/images/graemlins/laugh.gif
ku ke humb ihere apo ke ra ne raki te mire anej, t'a kan sjelle nga fshati me siguri /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: :wave: [/qb]
Per ty i lej t gjitha lali . se ti je mo e mire se rakia ene konjaku Bmw ...