Klubi i pijaneceve

bimba81

Primus registratum
Re: Klubi i pijaneceve

po asaj times ia merrnin dhe meritat se dhe si mesuse s'ishte e pergatitur.na mbushte me nota te bukura te gjitheve.edhe une kujdestare e kisha ate dreq.pale te na shifte te trukuara ne shkolle na bete namin na bente. :mad: :smash: :smash:

hot

Hotgirl

e per ate pune edhe ajo e jona ashtu ishte..
notat ti kpuste ashtu pa ju dridh qerpiku,po skishte faj..,ajo na dilte borxhit,shpjegonte shume mire,ishte shume e pergatitur si msuse,po kishte edhe nga ata qe sju merte vesh koka me msu..
kshu ishte e mir dreqi,e mate vedin,bjonde me ca sy te bukra bojeqielli,cuditem si kishte ngel beqare /pf/images/graemlins/wink.gif

bimba81

Primus registratum

ku jeni mo pijaneca???? a marrim ndonje aperitiv???se po na pihet ndonje gje /pf/images/graemlins/wink.gif

bimba81

Primus registratum

hajt pra ia fusim me nje te pime.po mos behesh keq.se dje e kishe nga lojrat sot nga pija edhe te iken mend per kumblla pastaj. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kollarja

Primus registratum

Kom çu kalamojt me lyp ne plazh, Izauren me Ronaldinon, dhe t'me blejne raki se du me u bo tap sot.

bimba81

Primus registratum

po ronaldino s'ishte cuni i jot mo .ishte i komshiut.s'ke turp perdor kalamajte e te tjereve

Kollarja

Primus registratum

M'a man komshiu mi se s'ka miner ku me e von, pastaj ma kap prej cicash Salampon ai kopil.

I love new york

Primus registratum

Tedo grupo shume gjona kane ndodhur keto kohet e funitmedivorce e te shame eee everything....
a po shkojme te pijme naj birre ne ere se na u bo koka dhalle

fiks2003

Primus registratum

Tani sa po pashe qe paska edhe i klub pjanecesh ketu....dhe kam vendos per tu bo tape sone me mire me u de ketu sesa me ndonj pab,ketu te pakten nuk te shef njeri se njena persona publik ta haje dreqi...me qef jam duke pi nje xhoni te zi..... :thumbsup:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga FiKs-FaRe:
[qb] Tani sa po pashe qe paska edhe i klub pjanecesh ketu....dhe kam vendos per tu bo tape sone me mire me u de ketu sesa me ndonj pab,ketu te pakten nuk te shef njeri se njena persona publik ta haje dreqi...me qef jam duke pi nje xhoni te zi..... :thumbsup: [/qb]
pse re cer qeke tina kshu?!

hot

Hotgirl

ec i pije te forte per muve se mpaskan hyp nervat qy me mjes!! nderkohe ju pershendes me "every way that I can-sertab erener"