Klubi i pijaneceve

I love new york

Primus registratum
Re: Klubi i pijaneceve

yyyyyyyyyyyyyyyyy dallavere rrenacake /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

jo thashe!! se po deshe ti them ene msuset qe mkan dhone msim!! hajria me shoqe!! :smash:

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] eeee zyshat beqare jan te rrezikshme!! nigjo motren ti!! :devil: [/qb]
te rrezikshme the e?? jane te keqia fare mi me inatcie s'ka ku te shkoje.po edhe ato qe martohen nga 45 e lart jane te rrezikshme :smash: :smash: :smash:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb]
te rrezikshme the e?? jane te keqia fare mi me inatcie s'ka ku te shkoje.po edhe ato qe martohen nga 45 e lart jane te rrezikshme :smash: :smash: :smash: [/qb]
exactly!! :thumbsup: ne ato qe zejn nor,kur jan 45 e lart jan te rrezikshme!! sidomos kur jan zysha matematike!! :smash: :smash:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] nigjoj une moteren e nogjoj po pse kunati qeka xef shume mi rrusho. ca bote keni mush ka 2-3 faqe vetem tu u sha :eek: [/qb]
jo mi ti,boll e durova!! ska!!

TEDI

Valoris scriptorum

Ja miredita iher . Klubi u hap po llapazona sdu une du vetem ata qe dun me pi nai gjo ene me bo nai dore gallate ...

it's me

Primus registratum

une kafe dua se eshte mengjes e sikur s'pihen pije te renda qe tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] une kafe dua se eshte mengjes e sikur s'pihen pije te renda qe tani /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po mer si e do me qumesht apo sade fare ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb]
te rrezikshme the e?? jane te keqia fare mi me inatcie s'ka ku te shkoje.po edhe ato qe martohen nga 45 e lart jane te rrezikshme :smash: :smash: :smash: [/qb]
exactly!! :thumbsup: ne ato qe zejn nor,kur jan 45 e lart jan te rrezikshme!! sidomos kur jan zysha matematike!! [/qb]
tamam edhe una ate te matematikes e kisha te keqe fare.dhe si per rastesi ishte martuar mbi 45 :smash: :smash:

hot

Hotgirl

e imja gjeti boyfriend mbi 45 qe..puppuup o zot o zot si ka qene..e kisha edhe kujdestare..apapapa..
megjithse si msuse sja mer njeri meritat se ka qene shume e pergatitur..po ama na e ka mare shpirtin :shrug: