Klubi i pijaneceve

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Klubi i pijaneceve

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] lere lere se te gjitha me nje gje i genjen ai :smash: [/qb]
Pse ja fut kot ti . Ste kom dhon asiher long Karrote ty me raki cere ke ...Ene iher I gastare qumesht mezi e more n 7 t mjesit ke Voglia ...

it's me

Primus registratum

e po e ndjeja te nevojshme ate goten e qumeshtit pa sta merrja /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] ehe, /pf/images/graemlins/wink.gif
goca, kam privilegje s'e shifni :rolleyes: :tipsy: [/qb]
Tani mos e qit n gazete qe ke privilegje se dun t gjithe masnej ...

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] e po e ndjeja te nevojshme ate goten e qumeshtit pa sta merrja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E di e di . Mas 10 min pasi te beme rezymene e lokalit mezi more i gastare qumesht ...

it's me

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb] e po e ndjeja te nevojshme ate goten e qumeshtit pa sta merrja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E di e di . Mas 10 min pasi te beme rezymene e lokalit mezi more i gastare qumesht ... [/qb]
ate rezymene e kishte bere dhe dikush tjeter para teje /pf/images/graemlins/laugh.gif E ne une isha e dend me vere kur erdhe ti me goten e qumeshtit /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] Po pra kishe ardh me punu ti gjasme /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
PO ashu punojshim t gjithe ne aty . Kush ishte esell n pune nuk vishej te punonte ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] tedo naj gjo kondra dhimjes tkokes ke ti??!! [/qb]
E kom i ilac po se di a do te pelqeje apo jo ... kafe e shkurter Ekspres Shtrydhi gjysem limoni brenda dhe pije me eks . N 3 min ta heq dhimbjen e kokes direkt ... Vetem se eshte pa sheqer ...

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] Tedo, une du diçka te veçante,
nuk e di, diçka qe e mban per raste te veçanta ti???
he ça do me japesh?? :tipsy: [/qb]
Do icik Long Karrote me Raki per qejf tat . Gjo mo t mire se bo nona vallahi ... [/qb]
o tedo une kujtova se ajo ishte exclusive per mu more vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif

o Yuki lere lere se kam hec 55 blloqe me kome dje mbasi u ktheva nga puna :shrug:

I love new york

Primus registratum

e mi ti po plpasja, kisha nevoje per nje looooong walk se isha lodha nga puna edhe sot ne mjes jam gdhi me dhimbje kembe :mad: se kshu eshte kur ec 45min pa ndalim