Klubi i pijaneceve

I love new york

Primus registratum
Re: Klubi i pijaneceve

nderkohe a mund te kem une nje Triple Sec please mirpo du edhe ca kastraveca me uthull ashtu si ke lokali ku kam pas nejt ne shqiperi muajt e fundit "Lotus".

blendiys

Primus registratum

mjesi,o Helen ku ka pas qene ky Lotusi,se as po me bier ndermend,e di qe jam pas ul shpesh aty po nuk po me kujtohet si vend :shrug:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] nderkohe a mund te kem une nje Triple Sec please mirpo du edhe ca kastraveca me uthull ashtu si ke lokali ku kam pas nejt ne shqiperi muajt e fundit "Lotus". [/qb]
Ne mos gaboj Lotus ka qene perballe Flamengos por nuk ka pas sherby te tilla gjona . Vetem ke MIlosao jepshin kshu gjonash ene Banakier atje kishim i kolegun Tone . Ka qene Toni llapo ene Vlashi kamarier ... Nejse une sot du me ju qeras t gjithve doni me pi apo si e keni hallin ... Juve qe e keni inot Blendin do uleni me muve dhe blendin n Tavoline bashke me Its me ene bojm i dore gallate per qejf tone dhe le te plase bota nga Inati ... Pa harruar dhe macen qe eshte shoqja JOne ...

blendiys

Primus registratum

Jo mer jo,une po ulem vetem te kjo tavolina ketu ne cep,edhe jepi ndonje gje atyre nga ana ime!!

it's me

Primus registratum

hajt gezuar atehere. Tedo ai toni llapo llapo po s'eshte me ashtu ai. :smash: Apo sja nderroni dot nikun ju atij.

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Jo mer jo,une po ulem vetem te kjo tavolina ketu ne cep,edhe jepi ndonje gje atyre nga ana ime!! [/qb]
Ou po del vec meje ere . Po ta bo zemra me e pI ate gote Birre vec meje mer ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] hajt gezuar atehere. Tedo ai toni llapo llapo po s'eshte me ashtu ai. :smash: Apo sja nderroni dot nikun ju atij. [/qb]
Ai ashu e ka po he ...

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] mjesi,o Helen ku ka pas qene ky Lotusi,se as po me bier ndermend,e di qe jam pas ul shpesh aty po nuk po me kujtohet si vend :shrug: [/qb]
m'u perballe flamengos, ngjit me Admiralin por ishte i ri dhe une vetem nja 2-3 muaj kam ndenjur regullisht dhe sigurisht Tedo qe kur ofrohej whiskey ai pronari jepte edhe kastraveca me uthull madje edhe fruta te perzjera sometimes.
mgjth une e kam pas njoftur ate cunin dhe mbase na i jepte neve me mik :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ka shume mundesi te jete kjo e Fundit ... Megjithate une ktu ke klubi kom dhe nje tip minigushine te vogel . Kshu qe kena dhe nai stucikino me honger . HAjt ka i birre sa per me shpla sotmakun se dje kom qenen ne dasem dhe akoma sme ka dale pija e mromshme ... Helene morim kai Heineken apo cere e do ti ... Zgjidh ca te dush po he... :thumbsup:

blendiys

Primus registratum

Helena ka hik me pi Cosmopolitan,nuk merret me pabuksa ajo,po ti na qit ato Coronat dhe hajt te bejme ndonje thashethem!!
P.S Llapo ato fotot e vjetra te lokali ku jane,interesohu icik!!

I love new york

Primus registratum

hello there, Tedi si te kam, Blendi.......
u kenaqa ne fakt duke pi cosmopolitan por tani jam ne mood per nje grayhound pleaseeeeeeeee :kiss: :kiss:

Guest

ok raki skrapari pra /pf/images/graemlins/wink.gif

blendiys

Primus registratum

edhe ate e kane poshte banakut,duhet te kesh mik te forte qe te perfitosh ndonje teke, :devil:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Helena ka hik me pi Cosmopolitan,nuk merret me pabuksa ajo,po ti na qit ato Coronat dhe hajt te bejme ndonje thashethem!!
P.S Llapo ato fotot e vjetra te lokali ku jane,interesohu icik!! [/qb]
Ato i kom une nje Pjese n shpi ...

Hec Robo po he se nese ti e qu veten Pabuks o pune tjeter megjithate ne bejme tonen ... Neser te te gjej Ktu robo merre Pushim se kom Feste ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Ledias:
[qb] ok raki skrapari pra /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Raki nuk sherbejme Ne Lokal Ate E PIne vetem Ata qe jane Te Identifikuar si qejflinj dhe PIjedashes ...

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Helena ka hik me pi Cosmopolitan,nuk merret me pabuksa ajo,po ti na qit ato Coronat dhe hajt te bejme ndonje thashethem!!
P.S Llapo ato fotot e vjetra te lokali ku jane,interesohu icik!! [/qb]
Ato i kom une nje Pjese n shpi ...

Hec Robo po he se nese ti e qu veten Pabuks o pune tjeter megjithate ne bejme tonen ... Neser te te gjej Ktu robo merre Pushim se kom Feste ... [/qb]
hey po pabuksin e famshem, nje nga te paret e parkut rinia Adin a e njfni juve???? /pf/images/graemlins/laugh.gif
dhe rusha Blendi dhe Tedi sigurisht qe une nuk ju quaj pabuksa se jua kam xhan dhe drink buddies dhe drink buddies nuk hidhen poshte, si thote Remarku /pf/images/graemlins/wink.gif :wave: :wub: