hey vajze thirri mendjes, pse me gjithe mend je bere BYTH ti, mos me pi aq shume zemra 'coz its not good fo' ur health, degjo doktorin ketu, kapishi...???Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] pu sa kam pi sot, jam bo byth, e fillova me birr, masanaj shampanje, deri cpare koktej, tralala me bishta prasi kur i thon, detajet e tjera nuk po i tregoj, lol, se do abuzoj me lirine e dhene ne forum te kjo tema, sido te jete e kisha pi dhe nej shot of tequila meqe jom ke klubi anyway![]()
[/qb]
M vje keq lal po ti kerko qimen n qull . eh sa kom dash me e bo un ashu si e ke qejf ti kte lokal po shteti nuk na la fare... Ktu vetem me pi kena per me honger vetem nai stike ene patatine kena po deshe bujrum...Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb] Ja mirsejugjeta.
Po i leme ato pijet e jashtme, se me ka vajte menja per ca ullinj te zinj nga ato te fshatareve, me ca qofte(ose kukurreca), nje gjys qepe, pak vaj ullini, nje gjysem limoni, kryp, ene gjys kile raki(dmth nja 5 dopje) ene po i luj fen sonte. Kush ka sugjerime ti mbaj per vete un kto du /pf/images/graemlins/laugh.gif ene hajt gezuar. [/qb]
OK mi po te boj ate koktejin tim qe o per ngrejtje morali ene te sjell n terezi vetem se po pive me teper se 4 te qit ka terezia... Ika ene erdha sa te marr dicka te mire dhe do vij seshpejti...Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] o tedo nje teke ca te duash ti por vetem te jete e forte!ok?
po sot jo mbas nje jave! se ke fillu me be mungesa. [/qb]
Amin ishalla masnej per shoqnine ne e bojme i sakrifice...Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] Hallall robo! mrekulli ishte kokteji!
shnet e jete ishalla! [/qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Ja MIredita dhe Gezuar Festen e te Dathurumve Dhe lokali per Ju ka bo i koktej t vecant qe Quhet . Sex on The Beach . Only for the Lovers ...
Ja miresevini pra te dashur Kliente dhe enjoy the Partyyyyyy. Muzika eshte per qejf Pijet jane per Ibret cere doni me teper kur Keni ra n Selamet ...
Kurse une per ty o Ted kam shpikur nje cocktail te ri qe ja kam vene emrin <<Monkeys orgasma>>
Eno ti ke Saleti e ke venin e Prenotum ... [/qb]
nje teke raki manaferreje desha dy vez te ziera içik djath ne ja ku u knoqa une!!!!! /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Miresetevish e lal. Ja ka i teke te gjithve ktu qeras banaku ... [/qb]