Re: Klubi i pijetarëve Hajde se po pikon Ja dhe zoterive ju pelqeu
A ALTIN Primus registratum 16 Apr 2007 #2,501 Re: Klubi i pijetarëve Hajde se po pikon /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif Ja dhe zoterive ju pelqeu /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Re: Klubi i pijetarëve Hajde se po pikon /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif Ja dhe zoterive ju pelqeu /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
H HUMER Primus registratum 18 Apr 2007 #2,502 Re: Klubi i pijetarëve KTA JAN GABEL PO JO SI GABELET TOME QE KAN LE PER CEF HA BUK E KRYP E PI RAKI E XHITH DITEN E DITES MAJTAFONIN KE KOKA /pf/images/graemlins/lol.gif
Re: Klubi i pijetarëve KTA JAN GABEL PO JO SI GABELET TOME QE KAN LE PER CEF HA BUK E KRYP E PI RAKI E XHITH DITEN E DITES MAJTAFONIN KE KOKA /pf/images/graemlins/lol.gif
T TEDI Valoris scriptorum 9 May 2007 #2,506 Re: Klubi i pijetarëve ERdha me Pra mo ...PO kisha lon i mAntenxher po aha spaska bo gjo ...
T TEDI Valoris scriptorum 21 May 2007 #2,508 Re: Klubi i pijetarëve Pse kush Tjeter... MOs t Duket gjo Kapterri Kshu HArapi si Pronari e ?????????????????? Hajt Knej se kena Feste Sot Birra per t gjithe ...
Re: Klubi i pijetarëve Pse kush Tjeter... MOs t Duket gjo Kapterri Kshu HArapi si Pronari e ?????????????????? Hajt Knej se kena Feste Sot Birra per t gjithe ...
A ALTIN Primus registratum 21 May 2007 #2,509 Re: Klubi i pijetarëve Tedo e ke pa leje klubin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif kane ardhur nga bashkia me e prish /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Re: Klubi i pijetarëve Tedo e ke pa leje klubin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif kane ardhur nga bashkia me e prish /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
T tola77 Primus registratum 21 May 2007 #2,510 Re: Klubi i pijetarëve prandaj nuk e gjeta une dje kamarierin , ka ik nga frika.
T TEDI Valoris scriptorum 23 May 2007 #2,511 Re: Klubi i pijetarëve Se Lu NJeri Klubin Tim e Bab Se se kom bo Ke Lana ...
T tola77 Primus registratum 6 Jun 2007 #2,513 Re: Klubi i pijetarëve u pa puna qenka vetesherbim, po shtrydh 3 portokalla une. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
Re: Klubi i pijetarëve u pa puna qenka vetesherbim, po shtrydh 3 portokalla une. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
A ALTIN Primus registratum 6 Jun 2007 #2,514 Re: Klubi i pijetarëve Hudhi pak sheqer /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
T tola77 Primus registratum 6 Jun 2007 #2,515 Re: Klubi i pijetarëve e jo se nuk me pelqen ashtu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
A ALTIN Primus registratum 7 Jun 2007 #2,516 Re: Klubi i pijetarëve e mja pive /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif pijanece /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
Re: Klubi i pijetarëve e mja pive /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif pijanece /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
A ALTIN Primus registratum 7 Jun 2007 #2,518 Re: Klubi i pijetarëve <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: pretty_girl</div><div class="ubbcode-body">Do doja dicka te ftohte! </div></div> Akull /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Re: Klubi i pijetarëve <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: pretty_girl</div><div class="ubbcode-body">Do doja dicka te ftohte! </div></div> Akull /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
T tola77 Primus registratum 12 Jun 2007 #2,520 Re: Klubi i pijetarëve me kaq pak na genjen ti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif