KLUBI I BJONDINAVE

hot

Hotgirl
Re: KLUBI I BJONDINAVE

ja te te gjej najnjonen me highlights ne ta tregoj ta shofesh ne ti cer osht highlighti!!

hot

Hotgirl

ja kjo i ka gati gati me highlights:
12.jpg

it's me

Primus registratum

shife tani kur ti marri tedi highlights per ndonje gje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ej pse re Qime Xunkth o HIghlights e apo nai gjo tjter ... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

ose u pa puna!! qisni foton e helenes ktu ta shofi tedi e ta mari vesh!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ose u pa puna!! qisni foton e helenes ktu ta shofi tedi e ta mari vesh!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
moj je bere nje ti keto kohe qe une s'kam qene verdalle :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj Tedi e ka pa mi foton ke grupi dhe ti, mgjth aty nuk i kam floket me highlights aq shume sa tani /pf/images/graemlins/wink.gif

it's me

Primus registratum

tedo po pse je kaq kurioz mor djale se cfare jene highlights? apo ke ndermend te shkosh te Zana e ti besh edhe ti ashtu? /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

kushedi ja ka dhene truri edhe ktij dereziut /pf/images/graemlins/laugh.gif :confused:

assassino26

Primus registratum

[qb] ja kjo i ka gati gati me highlights:
12.jpg
[/qb]
Dashka me thone,kur femra e paska gjoksin si veze e skuqme...
O hoto edhe ti ashu e ke???? :eek:

hot

Hotgirl

e kisha llafin per floket una peshkataro /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] e kisha llafin per floket una peshkataro /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Aaaaaaaaa tashi e kapitova une...dmth kur i boke floket qimexunkthi u quke ashu me high

I love new york

Primus registratum

peshku qeka shume nervoz sot
peshko, po ci do bjondet origjinale mer lal, ato jane si te shplame (no offense /pf/images/graemlins/laugh.gif ) ku ka me mire sesa e ndrron bojen sa here te dush per qejf /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband: