KLUBI I BJONDINAVE

assassino26

Primus registratum
Re: KLUBI I BJONDINAVE

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] peshku qeka shume nervoz sot
peshko, po ci do bjondet origjinale mer lal, ato jane si te shplame (no offense /pf/images/graemlins/laugh.gif ) ku ka me mire sesa e ndrron bojen sa here te dush per qejf /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband: [/qb]
Si te dush ti shpirti,por kiur te vish ketu do te te tregoj bionden time qe eshte origjinale e palyer dhe i ka floket si ar.Te buta si mendafsh me te bukurat ne bote :rolleyes:
:kiss: Zemra.Naten e mire

I love new york

Primus registratum

papapapapapa ka ra Peshku ne dashni me duket ose ose................. nuk e ka kalu akoma dashnine e meparshme :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ca te bon dashnija,sta bon as perenia thojn /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's me

Primus registratum

[qb] papapapapapa ka ra Peshku ne dashni me duket ose ose................. nuk e ka kalu akoma dashnine e meparshme :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po pra mu me harroi e sma beri ate taven me peshk qe me premtoi. Vetem llafe te bukura ka.Po horr eshte dhe ai si te tjeret :smash: :smash:

I love new york

Primus registratum

pse edhe ty eeeeeeeee
edhe mu me kishte premtu nje tave me salmon me ullinj te pjekur
na myten mashtrusat mi ti, ca bohet kshu :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] tedo po pse je kaq kurioz mor djale se cfare jene highlights? apo ke ndermend te shkosh te Zana e ti besh edhe ti ashtu? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E kisha i menje po tani qe po m boni mo corbe ala sjom tu hik ...

assassino26

Primus registratum

[qb] pse edhe ty eeeeeeeee
na myten mashtrusat mi ti, ca bohet kshu :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E me ca t'ja u sjell peshkun une juve???ME poste ee,se me thonte te drejten jeni icik larg edhe s'arrin der atje.

assassino26

Primus registratum

Ooooooooo biondina.Ku jeni mi?I keni xi floket te gjitha ee /pf/images/graemlins/frown.gif

it's me

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb]
[qb] pse edhe ty eeeeeeeee
na myten mashtrusat mi ti, ca bohet kshu :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E me ca t'ja u sjell peshkun une juve???ME poste ee,se me thonte te drejten jeni icik larg edhe s'arrin der atje. [/qb]
lobster.jpg

Une dua lobster per vete.
gjeje ku te dush s'du me dit. Dhe i shkreti po se gjete :smash:

assassino26

Primus registratum

Ububuja ca do kjo,aragosta...Sa te dush mi,vetem hap gojen kur e do. /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

he mo dy oferta gatimi t'u bone ty edhe nuk i handle dot, do ene gjithato bjondina ti gjasme :smash: :smash:
hic asigjo nuk ke per te morr heeeeeeeee :tipsy: :devil: :goofy:

blendiys

Primus registratum

Helene,po te pergjigjem ketu meqe per ketu u nis

1.Emri i vertete dhe emri i preferuar (jo te gjithe e kane shancin te kene emerin e preferuar)

2. Pse ti mendon qe po ta marresh ti kete post, biznesi do rritet dhe rendimenti do permiresohet.

3. Kush eshte gjendja jote civile ihere qe ne te te besojme gjithe ate "mall" neper duar

4. A je i kualifikuar me experience praktike per kete post se CV teorike nuk ishte keq

5. A je i gatshem te punosh ore te zgjatura dhe t'i pergjigjesh ndonje kerkese jashte pune te bosseve

6. A je denuar ndonjehere per shperdorim posti, ose ngacmime seksuale ndaj kolegeve ose klienteve

7.. Cfare kaste politike i perkisni (ne ide sigurisht) dhe pse

8.. Sa e keni numrin e kembes dhe jeni krenar per te - mendoni qe madhesia e kembes perfaqson tjeter gje pervec kembes

9. Ne nje shkalle nga 1-10 sa ju pelqejne femrat dhe kush eshte your "favorite haircolor" ose "ideal female" dhe pse

10. Kush jane cilesite qe ju behjne per vete tek nje femer

11. (dhe me e rendesishme) firmos ketu, qe ne cdo lloj situate nuk do te ngatarrohesh shpirterisht ose seksualisht me asnje nga koleget ose eproret e firmes, qe per lehtesi po t'i rifreskoj kush jane - Hotti, Helena e Trojes dhe It's me[/b]

1-Emri im eshte me se i vertete
2-Sepse kam pare abuzime nga ana e ish magazinierit
3-I martuar,pa femije
4-Kam kategori te shtate,shquhem per interes dhe krijimtari ne pune
5-orari i zgjatur eshte nje nga cilesite e mia,me boset nuk ngaterrohem
6-asnjehere,edhe ne se ka ndodhur,kaohe me pare
7-jam i djathte,extrem
8-numri i kembes me rritet cdo muaj
9-nuk ka numer siper 10,haircolor nuk ka rendesi,ideal female,sa me pak bjonde
10-hmmmmm,shume personale
11-po ketu ben pjese edhe gruaja :shrug:

BETOHEM