KLUBI I BJONDINAVE

I love new york

Primus registratum
Re: KLUBI I BJONDINAVE

po le te lyen kuqe me, aq po na ben neve
neve duam kualitet jo kuantitet :thumbsup: :rockband: apo jooooo motra /pf/images/graemlins/wink.gif

FIXHI USA

Primus registratum

ahhhhh Helena ime e antikitetit sa e bukur ishte :wub: :wub: bjonde me sy bojqelli, po kjo modernja kshu eshte eeeeeeeeee :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Duket Helena qe eshte goce me karakter.

Po bote muhabet Helena me Hotin.I degjova dje ne darke,prapa deres.I thote HOti Helenes...
:-Vdiqa moj Helena,mbarova fare.Jam shume keq,ngela gjithe diten duke bere sex,Dal ne mengjes,kam ate kingun ne kat te pare,s'ja prish dot se eshte si shpirt,i ngjan aq shume peshkatarit sa me duket sikur eshte ai...Pastaj iki te farmacisti edhe atija s'ja prish dot se kam frike se i tregon tim shoqi per prezervativat qe blej perdite.Iki ne Shkolle,aty presorit te matematikes nuk ja prish dot kurrsesi se eshte puna qe jam pak dobet me provimet sivjet.Po edhe drejtorit gjithashtu s'ja prish dot se kam hallin e burses.pastaj kam edhe 1 shokun e bankes qe s'ja prish dot se s'me le te mesoj rehat.E sikur te mos mjaftonin gjithe keto moj te keqen motra ty,vete ne shtepi do edhe burri 1 here s'ja prish dot...
Dhe Helena qe i pergjigjet e Irrituar-:-Po burri c'dreqin do /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] po le te lyen kuqe me, aq po na ben neve
neve duam kualitet jo kuantitet :thumbsup: :rockband: apo jooooo motra /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
po mi /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Duket Helena qe eshte goce me karakter.

Po bote muhabet Helena me Hotin.I degjova dje ne darke,prapa deres.I thote HOti Helenes...
:-Vdiqa moj Helena,mbarova fare.Jam shume keq,ngela gjithe diten duke bere sex,Dal ne mengjes,kam ate kingun ne kat te pare,s'ja prish dot se eshte si shpirt,i ngjan aq shume peshkatarit sa me duket sikur eshte ai...Pastaj iki te farmacisti edhe atija s'ja prish dot se kam frike se i tregon tim shoqi per prezervativat qe blej perdite.Iki ne Shkolle,aty presorit te matematikes nuk ja prish dot kurrsesi se eshte puna qe jam pak dobet me provimet sivjet.Po edhe drejtorit gjithashtu s'ja prish dot se kam hallin e burses.pastaj kam edhe 1 shokun e bankes qe s'ja prish dot se s'me le te mesoj rehat.E sikur te mos mjaftonin gjithe keto moj te keqen motra ty,vete ne shtepi do edhe burri 1 here s'ja prish dot...
Dhe Helena qe i pergjigjet e Irrituar-:-Po burri c'dreqin do /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol: :lol:
Peshko po pse me kaq moderne me bone ti mu e, avash se na bopne si Pamela ANdersoni fare pastaj :smash: :smash:

assassino26

Primus registratum

Prit mi se se kisha me ty,e kisha me Hotin.Se anej ka rri Hoti eshte edhe ftofet dhe ajo eshte gjeja me e mire per tu bere :wub:

I love new york

Primus registratum

aaaaaaaaaaaaaaaaa e kishe me Hotin, e marr vesh e marr
jo po thashe uneeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] :lol: :lol: kur mze muve doemos qe do zej gjith lagjen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Uaaaa

Po si mi gjithe lagjen,pse mi me gjithe lagjen :kiss: :kiss: ti eee :eek:

assassino26

Primus registratum

O biondinaaaaaaaa.Ecni shpejt se vdiiiqa(me i te forcume ne mes)
Ehe.Der me 15 korrik,se masnej me vje rrushi im bionde origjinale edhe do me kerkoni me qiri edhe s'keni per te me gjet.Do silleni si cifuti ne shkretetire,po s'do kem kohe me nejt ktu.Maksimumi me 2-3 prej jush mund te bej kontroll malli,se jam vete nen kontroll /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

Peshkatari cke mo se na ngrive gjakun :eek:
pse po vdes nga vapa e ... :angel:
Mos rri gjithe diten duke peshkuar por hidhu nje here ne uje vete nqs ben vape :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

O Hotgirle ate Punen e highlight e qitet n resme ju cere ishte apo hic fare ... :confused: :confused: