KLUBI I BJONDINAVE

I love new york

Primus registratum
Re: KLUBI I BJONDINAVE

una kam nje keshtu
V226883.jpg

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] C'ma zure kete kafe ne fyt mi dreq,boooooooo c'ballkon!! :goofy: [/qb]
Ca ballkoni mer po KOrridorin e shales Kshu shkalles nuk e shef ti e ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

floket bjonde kur t'hiki nstockholm!! masneja e mar una drejtimin e grupit!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] C'ma zure kete kafe ne fyt mi dreq,boooooooo c'ballkon!! :goofy: [/qb]
:lol: :lol: :lol: pi kafen pie xhan xhan une ty
he mi c'ke edhe une keshtu e kam ballkonin, tashi jo aq te madh se e di une qe vdes ti per ato te mdhajat por marshalla, jo te vogel e kam /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
he mo te pelqen lmisha epo e do te zeze transparente ti

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] mmmmmm :wub: si ta dush ti..!!
po muve si me do: kshu
V226593.jpg
apo kshu
V220377.jpg
:wub: [/qb]
Mqs burri s'tu pergjigj,ec ke une...Vish ate te parin,po mer me veta edhe ate tjetrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
:lol: :lol: :lol: pi kafen pie xhan xhan une ty
he mi c'ke edhe une keshtu e kam ballkonin, tashi jo aq te madh se e di une qe vdes ti per ato te mdhajat por marshalla, jo te vogel e kam /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
he mo te pelqen lmisha epo e do te zeze transparente ti [/qb]
Gruje ca jan kto reklama qe i bo vetes ti mi.... :mad: Rri mi urte aty se s'kom pare me pagu badigard per me te rujt ty.Masnej duhen edhe pare me rujt badigardin qe te ru ty etj etj :mad:

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: :lol:
ku e ke grune prej verteti qe u martove ne kishe, paperinen ti ere?????
a c'kam per t'punu une ty per ket tradheti qe me bere :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] :lol: :lol: :lol:
ku e ke grune prej verteti qe u martove ne kishe, paperinen ti ere?????
a c'kam per t'punu une ty per ket tradheti qe me bere :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kush te ka rrejt mi...Un s'jam martu naihere ne kishe.Edhe i here qe desha me u martu,me futen ne burg edhe njela pa u martu....
MAsnej paperina,si plotso kushtet s'eshte bionde

I love new york

Primus registratum

shi edhe e mohon sy per sy dreqi
anej ka nahija tjeter bohesh nomi per dasmen tuj, pastaj ca faji kam une qe te futen ne burg ty, rendesi ka qe ishte nis per t'u martu dhe mu me vjen ne vesh nga te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :smash:

hot

Hotgirl

peshkatari ka fillu rondshem na halucinacionet /pf/images/graemlins/laugh.gif :eek: :eek:

assassino26

Primus registratum

Ho mi mos boj edhe ti kshu tashi se s'ka lezet...Nusja me la tashi,jam i lire beqo fare.Mos te them qe jam edhe i virgjer /pf/images/graemlins/frown.gif

I love new york

Primus registratum

po pse mo nuke ekonsumove fare fare martesen ti eeeeeeee
mos se po me vika keq tashti ................... /pf/images/graemlins/frown.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] po pse mo nuke ekonsumove fare fare martesen ti eeeeeeee
mos se po me vika keq tashti ................... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Hic mi fare...Ku hongra gjo un i shkreti.Ate dite qe kisha dasmen me arrestun :cry: :cry:

hot

Hotgirl

si jo te mar una ne patronazh..qef te kesh ti!!
po kujdes!!..ruhu nga une!! :devil: :devil: :devil: