KLUBI I BJONDINAVE

miyuki

Primus registratum
Re: KLUBI I BJONDINAVE

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] hey nuk na eshte shtu naj bjonde ne grup keto kohet e fundit huh?????? [/qb]
edhe una bjonde jam, :wave:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb]
[qb] hey nuk na eshte shtu naj bjonde ne grup keto kohet e fundit huh?????? [/qb]
edhe una bjonde jam, :wave: [/qb]
Ja mirseerdhe...Un jam magazinieri i klubit.Do magazinohesh,kalo te ajo dhoma aty dhe prit 1 min se erdha :goofy: :goofy:

miyuki

Primus registratum

avash içik ti re avash,
mos na kujton per peshq ti ne te ne magazinosh e? :smash: :smash: :smash:

assassino26

Primus registratum

Pse mi magazinohet peshku???
Shif ktuna ti...Magazinimi qe ofroj une ka te beje ne rregullimin e kushteve te mire(shume te mira),te vijimit te jetes klubore.Un te kontrrolloj 2-3 here ne dite qe te mos zesh merimanga ne vende delikate.Pasatj ofrohen edhe shume aktivitete te tjera artistiko-kulturore,qe e bjne magazinimin tim,1 nder me cilesoret ne ballkan.Futu 1 here brenda ne dhome se aty kemi dhe foto nga jeta jone magazinore.Degjo mua se do ngelesh e kenaqur,sdo duash te dalesh me nga magazina.
Pastaj...eeeeeee ... ca kontrolli qe bej une :goofy: :wub: :thumbsup:

I love new york

Primus registratum

[qb]
po ti fol mi lal, si nuk na ke thone me perpara
hajt t'ja mbushim mendjen edhe asaj kuqes kinge te bej ca highlights mbi floket e kuqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Peshko si ke qene more??????
si shkoi dsma andej nga nahija tjeter, a ta fali nusja more apo te zboi nga shpia :lol: :lol: :tipsy:

assassino26

Primus registratum

[qb] Peshko si ke qene more??????
si shkoi dsma andej nga nahija tjeter, a ta fali nusja more apo te zboi nga shpia :lol: :lol: :tipsy: [/qb]
Se shef ti qe kom njel rrugeve...Rri ne magazine tashi se ska ca te bej tjeter...Sistemoj mallin :goofy:

assassino26

Primus registratum

[qb] ah me reafte e mira mu qe ke ngel rrugeve ti [/qb]
Boji dermon fuakarait te shkrete se ka me te pa zoti...Mase te mor per gru :wub:

miyuki

Primus registratum

[qb]
[qb]
po ti fol mi lal, si nuk na ke thone me perpara
hajt t'ja mbushim mendjen edhe asaj kuqes kinge te bej ca highlights mbi floket e kuqe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
edhe une ca highlights kam mbi geshtenje faktikisht, (dmth bjonde fallco)
po kuqja kinge eshte kinge me te kuqe,
per mendimin tim i shkojne te kuqet, prandaj mir i ka them une,
pse mi t'gjithe njisoj do behemi pastaj, si ne shpine e fmijs e? /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink: :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Ej po ktu cere jan me Bjondet apo klubi i Ylberit ... Ene na e Shpjegoni ne noi lagjes Injoronte kto highlighteet cere jan mreeeee... /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's me

Primus registratum

eh ato highlights mor tedo. ta dish ti se cfare ke humbur dje..... Po lere se nuk ta them se fillon e qan pastaj nga inati. :cry: :cry:

it's me

Primus registratum

c'mengjes mi lal. Atu nuk ndejta shume mbasi ike ti :shrug: Ika ne shtepi po aha gjumi sme zinte qe sme zinte. Ngela tu teshti e tu u kollit me ka zene gripi me duket. Ne oren nente me zuri gjumi. :sleep:
P.s po ti ishe si shpirt mi lal, fotoja s'eshte gje para origjinalit :kiss:
Pale ajo tjetra me ato highlights. :kiss:
E une them cfare ka blendi qe s'e shoh me te dali e te vije neper party /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

hot

Hotgirl

:kiss: :kiss: rrofsh yllo..
shyqyr te pame ihere live se ke ajo foto picirruke sdukej gjo!!
si rrush ishe :kiss: :kiss:

:kiss: ene helenes se e kom xhan dreqin!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

kurse blendi ska faj jo!! ja qaj hallin!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

yllo do na /join us ti tashti me??

hot

Hotgirl

sna ke dhon adresat ti ..sta dime shpine se ta bojm neve i zo /pf/images/graemlins/laugh.gif