KLUBI I BJONDINAVE

I love new york

Primus registratum
Re: KLUBI I BJONDINAVE

une i kam nje pale me sfond ngjyre deti dhe me luleshtrydhe te kuqe persiper, nje pale te tjera i kam si tiger arrrAAARRRRRRR /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ja mi ti:
hah.gif

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: :lol:
kshu do bojne ato jamaicanet kur te na shofin neve??????
mos bojne kshu mi
love-smiley-086.gif

qyqja qyqja lash nam /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

I love new york

Primus registratum

ma kap icik mesazhin me lart se e ndryshova /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

I love new york

Primus registratum

lere lere se lash nam fare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
po ashtu si do shkojme neve ne jamaica dhe qe e kthym topless idene me it's me sigutisht qe ca te bojne tjeter ata te shkretet /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :tipsy:

hot

Hotgirl

skan faj jo..ja shife ti sa ta shofi blendi kete punen e topless pse kujto se do me leje me u nis vetem e??!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

kush e pyt ate mi ???
vijme une me it's me aty edhe ja prishim menjen fare atit, ta bojme qe te thote "okk rrusha ikni boni qejf" /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

apo nuk shkrihet ai, perihere i priten gjunjet dhe syte i bohen long fare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

po mlargoni muve qe anej se una rri ne gatishmeri per kshu rastesh me tigan ne dore /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

si duroj dot te tilla skena..jam shum sensibile /pf/images/graemlins/laugh.gif