KLUBI I BJONDINAVE

it's me

Primus registratum
Re: KLUBI I BJONDINAVE

po ato colpot mos jene shume te verdha pastaj se po pa qime te verdha assi i iken truri dhe smendon me fare :smash:

assassino26

Primus registratum

Mos boni gabim me me prek flokt e Soses e te Sanijes se per ner dredhet gjaku uje er ti...
Qeka interesante kjo puna e rehabilitimit...
Vetem 1 problem kom:
duke bo sex,pshsi i bohet,po thirra ohhhhhhh Sanije,ose ohhhhhhh Sose,s'vi ne terezi kurre /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo mo mire per ato te dyja thuj /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

neve e kina bo me plan: po ngacmove sanien vje ne nime sosja,qe ja kena ly floket te zeza,
naaaa ska ketuuu :smash: naaaaaa ketuuuuuu :smash:
:lol: :lol: :lol:

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: :lol:
e hongri dhe Assi trimi me duket ne reabilitim, ai te m'japi shpjegim mu perpara se me cin e dredh anej nga forumet e tjera se eshte edhe bo gati per dasem, pastaj venosim gjojnat neve

hot

Hotgirl

ai ka nevoje me u myll ne hale ene me i dhon vetem fara kunglli!!
ehhh sa mka mar malli per kshu lloj trajtimi /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :smash:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ai ka nevoje me u myll ne hale ene me i dhon vetem fara kunglli!!
ehhh sa mka mar malli per kshu lloj trajtimi /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :smash: [/qb]
HAjde i here ta provojme bashke...se une se kam provu nai here.
Myllna te dy te halja ime,se eshte edhe me kushte /pf/images/graemlins/wink.gif eshte vaska,si krevat dopio /pf/images/graemlins/laugh.gif me hidromasazh :sleep:

I love new york

Primus registratum

kujdes juve me keto mbylljet ne banjo huh se na boni xix pastaj dhe kush ju duron kur boni xix, pastaj Hotto si s'ke turp ere ty t'pret burri n'shpi. :lol: :lol: :smash: :smash: :kiss:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] kujdes juve me keto mbylljet ne banjo huh se na boni xix pastaj dhe kush ju duron kur boni xix, pastaj Hotto si s'ke turp ere ty t'pret burri n'shpi. :lol: :lol: :smash: :smash: :kiss: [/qb]
Pse e martume eshte edhe kjoeeee :eek:
Po si jan bo kta njerez kshu...Martohen edhe i japin burrit(gruse)valium edhe qef o qerrata,neper halera,duke ngrene fara.
Ca farash hajne i here :confused:

hot

Hotgirl

boll folet ne emer tim!!
une kam qef ti myll robt neper hale edhe ti jap vetem fara kunglli!! :rolleyes: :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif
vete preferoj kalltuqet /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] boll folet ne emer tim!!
une kam qef ti myll robt neper hale edhe ti jap vetem fara kunglli!! :rolleyes: :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif
vete preferoj kalltuqet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kush po ti le kalltuqet ty mi
<<perenia tka morr gojen po une te mor.......>>

I love new york

Primus registratum

iiiiiiiiiiiiiiiiiiii Hotto /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif
cfare te merr ky ty mi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

blendiys

Primus registratum

hehehehe!!
te gjitha do ti marresh vesh ti macke.........
po kot nuk te thone ty <<qe kerkon shume>>

hot

Hotgirl

gojen mven e kam una blendo..,corap ta boj menjen!!
ene masnej ato te tjerat qef te kesh..meri /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

ah si je ti si shpirt Hotto, kshu ka lezet gruja, mos te t'hypi burri n'qafe. :kiss:
si ishte puna ti Blendo?? kerkoj shume une huh???? mire mire do t'a shofim, bota eshte me rrota i thone nje shprehje. /pf/images/graemlins/tongue.gif