KLUBI I BJONDINAVE

I love new york

Primus registratum
Re: KLUBI I BJONDINAVE

no way
une per vete nuk i ndrroj ngjyrat si blendi grate, ooops mbreti grate /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
jam besnike e bjondes, tani jo te bardha bjonde sigurisht po me highlights /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] jam besnike e bjondes, tani jo te bardha bjonde sigurisht po me highlights /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ti besnike ndaj bjondeve,une besnik ndaj teje,s'me kujtohet cer rregulli TREKONCI eshte por del qe ene une qejfli bjondesh too........ /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

tani e tutje te drejta se u merzita me kacarrelat..
sone do nisem per stockholm ene them ti lyej floket andeja..do behem platine..hehehe /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

rrusho po boke qejf huh????? a lum si ti, bej edhe per mua
Putro :kiss: :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

mos caj koken, next itmedo ti besh me te mira
pastaj punemadhe, neve po na vjen korriku dhe fiuuuuuuuuuu ne Jamaica baby :rockband:

hot

Hotgirl

ueeeee,po ti na trego njehere foton qe te te shofim edhe te te themi se si te shkojne :shrug:

blendiys

Primus registratum

ejjjjjjjjj,a te vi edhe une ne Jamaica mor aman,shpenzimet e mia i mbuloj vete,po dua te takoj edhe nje shok qe e kam pas ushtar Bob Marley!!

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] ejjjjjjjjj,a te vi edhe une ne Jamaica mor aman,shpenzimet e mia i mbuloj vete,po dua te takoj edhe nje shok qe e kam pas ushtar Bob Marley!! [/qb]
hmmmmmmmmm "No woman no cry" ose
"I shot the sherif
but i did not shoot his deputy" he Blendo????
ja ta diskutojme ihere me koleget muhabetin, si thoni mi e morim eeeee apo mos na prish pune me ato hottat atje????? :kiss:
o Blendo ti si meno a ti boj floket e zeza?????

it's me

Primus registratum

blendin me vete??????? E ce duam. pak blenda do gjejme aty ne jamaika ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

ok Blendo, une timen e bona, sorry lal.
tashi te ka ngel me pyt grune, po edhe ajo boll te ka 24/7 ne shpi jam e bindur qe do nje break nga tu per pushime /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:
ok It's me, mire e ke ti
apo nuk do gjejme aty neve plot Blenda hot :lol: :lol: :tipsy:

hot

Hotgirl

jo mi jo se ky po erdhi masnej ska per te mu shqit muve apo si kam ato rrube banjot ceshki /pf/images/graemlins/laugh.gif
nje pale i kam roze/lejla kurse te tjerat i kam kshu nje si tip bojeqielli si ngjyr gur kali me t'hik petlla /pf/images/graemlins/laugh.gif
:lol: