KLUBI I BJONDINAVE

I love new york

Primus registratum
Re: KLUBI I BJONDINAVE

Hotto o bjondinke qe ndryshon ngjyrat si kameleoni, a i mbarove ato provime apo jo
hajde pra se s'shtyhet AF pa ty.
ke qene edhe icik si me nerva keto kohet e fundit me duket. a je gje para atyre rrusho??? /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

hot

Hotgirl

ato i kalova /pf/images/graemlins/laugh.gif

provimet si kam maru akoma po jam ne rruge te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] po kush o kjo praaaaaaaaaaa se na plase :kiss: :kiss: :wub: [/qb]
Po ku di une mi kush eshte...E kam zemren te hapur,per ke te vije e para :thumbsup:

it's me

Primus registratum

shpejt per rehabilitim.
Kur te dali nga rehabilitimi do ti doje femrat me floket te thinjura /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

une propozoj qe te marrim Assin per rehabilitim tani, si thoni kolege.
Blendi me duket fytyre e dyshimte dhe keto kehet e fundit sikur ndjehet me gjeth dhe i sheruar dhe s'para e ka nevojen tone.
si thoni????? kolege te dashura /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Ku konsiston Rehabilitimi???Nqs,doni me me fut ne sherr me biondet e keni kot...Sikur ta di qe gjithe jeten qe me ka ngelur,do e kaloj duke ... bionde,nuk heq dore prej tyre.
Dua biondet tona
dua biondet tona

e mija me i llaf,por tona e them per rime

it's me

Primus registratum

ok pra u tha u be. Assi vertete qe e ka shume te domosdoshem rehabilitimin :smash:

I love new york

Primus registratum

ahaaaaaaaaaaaaaaa Hotti osht bo me nerva me burrin me duket, se e ka tradhtu ai pizevengu :smash: :smash: :smash:
Hotto rrusho, harroje burrin mi ec e boj qejf me mu, kolegen #2 dhe Tedin se do ikim ne disco ne darke :rockband:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] ok pra u tha u be. Assi vertete qe e ka shume te domosdoshem rehabilitimin :smash: [/qb]
E kush do e filloje me rehabilitimin tim???Omelsina eshte ne fun apo ne fillim

it's me

Primus registratum

prit ta caktojme nje here se tani na erdhi dhe hotto dhe i japim drejtim dhe rehabitlitetit tend /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

assi direkte ne rehabilitim!! byth mbyth me dhomen e sanijes e te zeri krevatin e blendit!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
helena po ka munci ndrroja emrin temes ene veja "per rehabilitimin e sassos.dr dallaveret"
meqenese blendi sdo me ardh mo :shrug:
apo thuj ta rujme titullin qe kemi se si dihet na teket e fusim prap blendin /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's me

Primus registratum

e shkreta sanija. E zuri belaja ne fillim se linte rehat blendi tani sdo na e lere rehat ky se eshte dhe bjonde ajo dreq :smash:

it's me

Primus registratum

kush sose mi. Ajo me lehs te verdhe e me cica te medha?????? Te na iki fare ky pastaj:smash: