KLUBI I BJONDINAVE

blendiys

Primus registratum
Re: KLUBI I BJONDINAVE

Ehhhhhhh mor Bill!!
Ka pune puna (si i thone)??
Po ti vallai!te del me mire me Moniken,se ketu.........aha vetem llafe ka :smash:

assassino26

Primus registratum

Mirmroma biondina...
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Qe te plasin mileti.Helena,po me pranove ti muve per ....Atehere it's me iku fare,ja vuna vizen une.E perzej fare ka zemra ime kur i thone,se ne zemren time ka vend vetem per 1 bionde /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: :wub:

I love new york

Primus registratum

ah c'paske qene njeeeeeeeeeeee ti mer....
kur nuk jam une me siguri keshtu i thu It's me ti :smash: :smash:
tashti ajo eshte kuqe me sa dihet une jam gjys bjonde me fije ndersa Hotti eshte geshtenje e hapur.
vallaj vella, ta qaj hallin, oune e veshtire te ka rene per te zgjedhur /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

hot

Hotgirl

helena ta kam thene njehere qe floket e mija smeren vesh..,njehere dalin kafe e celur njehere dalin te erreta te rrenja..,por me shume anojne na brunja..sidomos tani..

blendo po avatari im te pelqen me?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Ho pra fol e shef tina...
Po un e kam da menjen edhe po u martova me geshtenjen,2 dite para dasme,do e pagezoj bionde /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

ti venose ihere cin do morresh, hidh kandidaturen ke kryesia e pasaj t'shofim ca bohet /pf/images/graemlins/laugh.gif
a i thashe mire o kolege??? /pf/images/graemlins/wink.gif :wub:

assassino26

Primus registratum

Si ishte puna?Ka mosmarveshje?
Pranoni 1 urim qe i bej vetes....
Rafsha viktime e terrorit te biondinave... :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :angel:

I love new york

Primus registratum

ku je ti une kujtova se te kishin rrembyer edhe ty????
apo gili-vili neper forum me bjondinat e tjera, shiko se po te kapa :smash: :smash: :smash: :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] ku je ti une kujtova se te kishin rrembyer edhe ty????
apo gili-vili neper forum me bjondinat e tjera, shiko se po te kapa :smash: :smash: :smash: :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ylli, un der sa te vihem ne pronesi te biondines(konkrete),gili vili do boj me te gjitha :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif