KLUBI I BJONDINAVE

I love new york

Primus registratum
Re: KLUBI I BJONDINAVE

o rrusho po nqs ti i ke jeshile ayte e asaj duhet te jene te zeza mor bir per kontrast.
kush shkon me shume kur humb jeshujla ne te zeze apo ne bojqelli. ke kjo e fundit bohet ngjyre e shplame fare.

une te sygjeroj te ndrosh preference /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub: :thumbsup:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Peshkataro ta futi,do te te mataroj me mu shejtonja,se edhe une i kam ato qe shkruhen pak me lart
Sy bojeqielli(te shtrember)
Floke te shkurter(gjembac me thone)
I gjate 1.45
c'te them tjeter cun thekthy!! :smash: [/qb]
blendo po qe i gjate 1.45 na mori lumi se une per vete jam 1.75 :smash: :smash:
pastaj Assi e donte me floke te gjata te gjata qe t'i binin atij mbi gjoks kur ta mbeshtillte ate rrushen ndersa ti i ke floket si iriq gjembaci :kiss:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] o rrusho po nqs ti i ke jeshile ayte e asaj duhet te jene te zeza mor bir per kontrast.
kush shkon me shume kur humb jeshujla ne te zeze apo ne bojqelli. ke kjo e fundit bohet ngjyre e shplame fare.

une te sygjeroj te ndrosh preference /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub: :thumbsup: [/qb]
E shef ti,qe ka fillu s'me pelqe me fare boiqillja mu kto kohet e funit.Ashu eshte,por kam qen pergjumesh kur kam shpall preferencat :smash: :wub:

I love new york

Primus registratum

e dijash une, me shkoje menja qe ke qene t'u pi shume ate note qe dhe prefrencat. ok u vendos duhet bjonde me sy te zeza
tashi problemi ngelet ku me e gjet hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :smash: :smash: :smash: :kiss: :kiss:

assassino26

Primus registratum

[qb] e dijash une, me shkoje menja qe ke qene t'u pi shume ate note qe dhe prefrencat. ok u vendos duhet bjonde me sy te zeza
tashi problemi ngelet ku me e gjet hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :smash: :smash: :smash: :kiss: :kiss: [/qb]
E kom gjet...Eshte TI
Unazen e fejeses e kom gati.Ta jap edhe ti meshtjell i here flokat e tua bionde ne kraharorin tim :goofy:

I love new york

Primus registratum

papapapapa sa direkt paske qene more, jo keshtu more se na bere me zemer fare.
prit te marr veten njehere, te pij nje gote uje te ftohte se qeka serioze puna /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

ja ku erdha une nje here se isha deri tek parukjerja.
ahhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaa paskan firuar te gjithe rrushat e mi ketu :cry:
po ku jeni futur more se na bete per mall na bete
nga It's me kam nja 100 vjet qe s'kam degjuar, eshte bere mendjemadhe ajo :smash:
Hotto me ty e nxorra icik mallin sot ne pm
ndersa me blendin kushedi sa kam pa folur. :mad: /pf/images/graemlins/wink.gif
mire pra ju :kiss: :kiss: te gjtheve
Helena (M)

hot

Hotgirl

[qb] Hotto ku t'kam kolege???
te mbyten provimet, se mos na bohesh me thinja pastaj :goofy: [/qb]
ka halle poplli..mesojme nate e dite qe te shohim pakez drite /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

une kujtova se ke qene tu zgjidh hallet e blendit se degjova qe ka pasur ca si shume keto kohet e fundit.
blendi Good Luck from the bottom of my heart :wub:
Hotto mos u harro shume mbas halleve te blendit se te fillojne te tuat pastaj :smash: :wave: :kiss:

I love new york

Primus registratum

pse moj c'te beri qe te terboi, mos te ka hedhur koçifoz ne cosmopolitan moj se e ngordha pastaj fare :smash: :smash: :smash:
po te lodh o rrush ky blendi ty?????? ahhhhhhhhhh c;do nje dru ai
pse e lodh gocen, na e terbove fare. /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

rendesi ka qe mbas shume thafeve fjala e fundit nga ty eshte "na" /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
çun determinant ky Blendi , dita-dites me cudit me gjerat e tij. :rolleyes: :rolleyes: :wave: kolege

blendiys

Primus registratum

Cun determinant,edhe kete s'ma kishin thene ndonje here!!!
What do you mean????????mjauuuuuuuuuu!!

mostro

Putraku

llavesh llavesh ne gjuhen e popllit...blendo z'durohet... /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

llavesh llavesh ne gjuhen e popllit...blendo z'durohet... /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] llavesh llavesh ne gjuhen e popllit...blendo z'durohet... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ore sabotator, rri mire se s'te gjej nuse pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :smash: