KLUBI I BJONDINAVE

I love new york

Primus registratum
Re: KLUBI I BJONDINAVE

u zgjova e fjeta si qengj. icetea me sheqer e kry mire funksionin. /pf/images/graemlins/tongue.gif
e di si du me i bo floket tashi Hotto po s'ma mban akoma: te errta lart nga rrenja deri ne gjysem si ngjyre cokollate dhe ghysmen tjeter te vije duke u zverdhur deri ne fund (se i kam te gjata une) qe te behen bjonde fare.
si thu???? ja kam pare njeres ne shkolle edhe i kishte shume bukur.
ti a do i bosh platin me fije roze????? /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

po po aty mbahu ti /pf/images/graemlins/laugh.gif une jam punetore mi, jam ne shkolle tani kam ardh qe ne 11 po tashti e pashe ate mesazhin tim me gjum dhe m'u kujtua /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

it's me

Primus registratum

apapapa flutur eeeee. Pale kur mi ngjit ato shkallet fap e fap e fap /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] apapapa flutur eeeee. Pale kur mi ngjit ato shkallet fap e fap e fap /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
qe iu befte mamaja ju befte :lol: :lol: :lol:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] :lol: :lol: :lol:
o drejtor o drejtor o te bej krushk o....... [/qb]
plaç ne vend plac
hej blendi jo ti ok???
ika ika tani
vi me vone /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :kiss: (per blendin kjo se e shava)

I

insane

Guest

per bjondet shume te dashura!!!

A blonde and a redhead met in a bar after work for a drink, and were watching the 6 O'clock news. A man was shown threatening to jump from the Brooklyn Bridge.

The blonde bet the redhead $50 that he wouldn't jump, and the redhead replied, 'I'll take that bet!'

Anyway, sure enough, he jumped, so the blonde gave the redhead the $50 she owed.

The redhead said 'I can't take this, you're my friend.'

The blonde said 'No. A bet's a bet'.

So the redhead said 'Listen, I have to admit, I saw this on the 5 O'clock news, so I can't take your money'.

The blonde replied, 'Well, so did I, but I never thought he'd jump again!'

D-J

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: Insane

pse ndodh kjo thua ti? Se bjondet kane IQ me te ulten nga te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

ky klubi nuk eshte per pseudo-terapiste si puna e ketij te fundit qe pretendon te dije IQ e "bjondeve" pfffffffffffff
how cab people be so shallow it makes me mad. :mad: :smash:

hot

Hotgirl

helena ne ashtu sic thu ti jan te bukra..ja kam pa cave ene una ene ngjajn shum bukur..kshu thojsha me i bo ene un se ne una i kam te gjata..por do mendohem njehere..ndermjet platinit ose ksajt /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

amon se me eshte bere fiksim vetem nuk ma mban se eshte ndryshim pothuaj i madh dhe bie shume ne sy
i dunn know yet.
jo per gjo po kam hall se do behem shume e bukur pastaj.
mixed-smiley-
/pf/images/graemlins/laugh.gif
une tani per tani i kam me highlights dhe jane goxha nice but i like change.
mendo ne jeten time i kam pas te kuqe, te verdha platin, geshtenje, me file blu perpara dhe me dy rripa jeshil nga dy anet e kokes, pastaj i erresova kafe te eret tani jam back me highlights.
eh c'te besh
kur isha ne shqiperi me vit te pare universitet i bera me nje shoqen time Ada qe ne fakt tani eshte ne belgjike.
anyway

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] pse mi qe kur ishe martu me Assin ti??????
po pse mi vetem une paskam ngel beqare ktu eeeeeeee :mad: :mad:
Hotti me Blendin, ti me Assin po une mi cin kam per burre??????? (tashti nuk po flasim per Menelaun ose Paridin ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif se per ashu kam dy une)....
bukur ma bote kolege, falimnerit prej jush qe m'u martute edhe une s'mora vesh gjo.

p.s It's me te dergova mç mi, pse s'pergjigjesh??? [/qb]
O Helena,ti beqare edhe un beqar... /pf/images/graemlins/wink.gif Je edhe bionde pale.Jam plotesisht dakort te martohem me ty :rockband: :rockband:

assassino26

Primus registratum

[qb] u zgjova e fjeta si qengj. icetea me sheqer e kry mire funksionin. /pf/images/graemlins/tongue.gif
e di si du me i bo floket tashi Hotto po s'ma mban akoma: te errta lart nga rrenja deri ne gjysem si ngjyre cokollate dhe ghysmen tjeter te vije duke u zverdhur deri ne fund (se i kam te gjata une) qe te behen bjonde fare.
si thu???? ja kam pare njeres ne shkolle edhe i kishte shume bukur.
ti a do i bosh platin me fije roze????? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Mos i prish biondinat e bukra se te perjashtum nga grupi...KErkoj edhe divorcin masnej :smash: :smash:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] po prap ke bjondja osht mer!! [/qb]
Aashu nrysho puna.... /pf/images/graemlins/laugh.gif Megjithse me pelqejne me shume origjinalet.
Amon mo amon se bohem keq kur hy ke kjo tema,me kujtohen ca floke te florinjta qe diku tjeter krihen /pf/images/graemlins/frown.gif O zot sa te bukura jane

Rrofshin biondet
urrraaaaaaaaa urraaaaaaaaaa
Per biondet kenge thur gjith jeten
syte boiqelli biondet kane(shumica)
me biondet msova bicikleten /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per biondet cope do bie der ne varr
kete kenge per biondet kendova :rockband:
dicka do u kerkoj me zjarr
me mua ta kalojne naten :angel:
2-3 a ndoshta dhe me shume per cdo rralle :thumbsup:

D-J

Forumium maestatis

[QB] ky klubi nuk eshte per pseudo-terapiste si puna e ketij te fundit qe pretendon te dije IQ e "bjondeve" pfffffffffffff

PSEUDO-TERAPISTE??? :lol: :lol: STE VE FAJ JO! KOT NUK LYHESH BJONDE TI. PSE GJITHMONE BJONDET PERDORIN FJALE QE NUK UA DINE KUPTIMIN? :kiss: :kiss: :kiss:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dick Darlington Delarge:
[qb]
[QB] ky klubi nuk eshte per pseudo-terapiste si puna e ketij te fundit qe pretendon te dije IQ e "bjondeve" pfffffffffffff

PSEUDO-TERAPISTE??? :lol: :lol: STE VE FAJ JO! KOT NUK LYHESH BJONDE TI. [/qb]
Diku,mos u grric me biondinat se ta vej dickun karrem per peshqit :smash: :smash: :smash:

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb]
Fillimisht postuar nga Dick Darlington Delarge:
[qb]

PSEUDO-TERAPISTE??? :lol: :lol: STE VE FAJ JO! KOT NUK LYHESH BJONDE TI. [/qb]
Diku,mos u grric me biondinat se ta vej dickun karrem per peshqit :smash: :smash: :smash: [/qb]
Kadal her tej kallom peshkimi :smash: :smash: