o rrusho po ty nuk te doli me nja dy te tjera edhe vje ke mu eeeeee???? une dua te jem specjale mo dhe ti, jo nga halliFillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb]O Helena,ti beqare edhe un beqar... /pf/images/graemlins/wink.gif Je edhe bionde pale.Jam plotesisht dakort te martohem me ty :rockband: :rockband: [/qb]Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] pse mi qe kur ishe martu me Assin ti??????
po pse mi vetem une paskam ngel beqare ktu eeeeeeee![]()
![]()
Hotti me Blendin, ti me Assin po une mi cin kam per burre??????? (tashti nuk po flasim per Menelaun ose Paridin ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif se per ashu kam dy une)....
bukur ma bote kolege, falimnerit prej jush qe m'u martute edhe une s'mora vesh gjo.
p.s It's me te dergova mç mi, pse s'pergjigjesh??? [/qb]
pa u martu akom amire huhFillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb]Mos i prish biondinat e bukra se te perjashtum nga grupi...KErkoj edhe divorcin masnej :smash: :smash: [/qb]Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] u zgjova e fjeta si qengj. icetea me sheqer e kry mire funksionin. /pf/images/graemlins/tongue.gif
e di si du me i bo floket tashi Hotto po s'ma mban akoma: te errta lart nga rrenja deri ne gjysem si ngjyre cokollate dhe ghysmen tjeter te vije duke u zverdhur deri ne fund (se i kam te gjata une) qe te behen bjonde fare.
si thu???? ja kam pare njeres ne shkolle edhe i kishte shume bukur.
ti a do i bosh platin me fije roze????? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga Dick Darlington Delarge:
[qb]a thu qe eshte sic thu ti????? i shkreti ti qe t'a ka mataru trunin ndonje bjonde edhe je akoma ne periudhen e "helplessness"Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[QB] ky klubi nuk eshte per pseudo-terapiste si puna e ketij te fundit qe pretendon te dije IQ e "bjondeve" pfffffffffffff
PSEUDO-TERAPISTE??? :lol: :lol: STE VE FAJ JO! KOT NUK LYHESH BJONDE TI. PSE GJITHMONE BJONDET PERDORIN FJALE QE NUK UA DINE KUPTIMIN? :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]
Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]Un kam per ta shty jeten ne ate gjendje prej 1 biondjeje /pf/images/graemlins/laugh.gif "helplessness" :smash:Fillimisht postuar nga Dick Darlington Delarge:
[qb]a thu qe eshte sic thu ti????? i shkreti ti qe t'a ka mataru trunin ndonje bjonde edhe je akoma ne periudhen e "helplessness" [/qb]Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[QB] ky klubi nuk eshte per pseudo-terapiste si puna e ketij te fundit qe pretendon te dije IQ e "bjondeve" pfffffffffffff
PSEUDO-TERAPISTE??? :lol: :lol: STE VE FAJ JO! KOT NUK LYHESH BJONDE TI. PSE GJITHMONE BJONDET PERDORIN FJALE QE NUK UA DINE KUPTIMIN? :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]
Pse per martese ishte llafi???Nejse...kur te martohemi do lyhesh vetem bionde...kaq du prej tejeFillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]pa u martu akom amire huhFillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb]Mos i prish biondinat e bukra se te perjashtum nga grupi...KErkoj edhe divorcin masnej :smash: :smash: [/qb]Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] u zgjova e fjeta si qengj. icetea me sheqer e kry mire funksionin. /pf/images/graemlins/tongue.gif
e di si du me i bo floket tashi Hotto po s'ma mban akoma: te errta lart nga rrenja deri ne gjysem si ngjyre cokollate dhe ghysmen tjeter te vije duke u zverdhur deri ne fund (se i kam te gjata une) qe te behen bjonde fare.
si thu???? ja kam pare njeres ne shkolle edhe i kishte shume bukur.
ti a do i bosh platin me fije roze????? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
papapapapa edhe hajde besoja zemren ktyre /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
Mos e trem gocen qe tashi mi tiFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] se i bere me fije te zeza hengre dru /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: [/qb]
po pse mo birUn kam per ta shty jeten ne ate gjendje prej 1 biondjeje /pf/images/graemlins/laugh.gif "helplessness" :smash: [/QB]
jooooooooooooooooo o lal nuk e abandonoj te verdhen une jo /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] se i bere me fije te zeza hengre dru /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: [/qb]
Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]Hahaha :kiss: Nqse nje bjonde me gjysem truri quhet shume me fat si i behet nje bjond si puna ime me dy tru: nje ne departamentin e siperm dhe tjetrin ne te poshtmin. Kete te fundit ma kane mataru aq shume sa me kane bere helpless per brunet /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Dick Darlington Delarge:
[qb]a thu qe eshte sic thu ti????? i shkreti ti qe t'a ka mataru trunin ndonje bjonde edhe je akoma ne periudhen e "helplessness" [/qb]Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
thank you rrusho :kiss:Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] kontrrollo njehere ate trurin e siperm se mos te ka hik /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me sy Boiqelli,Floke te gjate te leshuara,te buta te buta te buta....Qe te rri gjithe diten t'ja lemoj,buzet e trasha,Bardhoshe,etj etjFillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]po pse mo birUn kam per ta shty jeten ne ate gjendje prej 1 biondjeje /pf/images/graemlins/laugh.gif "helplessness" :smash: [/qb]
ah sa keq po m'vjen, si me te bo qe te ndjehesh me mire :kiss: :kiss:
c'mon ti je cun i forte, ta gjej motra ty nje bjonde me te mire.
si e do me sy bojqelli apo te zeza???? [/QB]
Ky qeka rast i pashprese /pf/images/graemlins/laugh.gif I paska nodh mutacion ne tru qe para lindjes :smash: :smash: :smash:Fillimisht postuar nga Dick Darlington Delarge:
Hahaha :kiss: Nqse nje bjonde me gjysem truri quhet shume me fat si i behet nje bjond si puna ime me dy tru: nje ne departamentin e siperm dhe tjetrin ne te poshtmin. Kete te fundit ma kane mataru aq shume sa me kane bere helpless per brunet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
qeka afersisht si puna ime vetem se syte i kam te zeza /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif dhe jo bojqelli.....Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
Me sy Boiqelli,Floke te gjate te leshuara,te buta te buta te buta....Qe te rri gjithe diten t'ja lemoj,buzet e trasha,Bardhoshe,etj etj [/QB]
Sprish pun,se ka shpik kaurri lente.Pastaj edhe te zeza bukur eshte.Ne fakt bojqeli i desha se kombinohen me te miat jeshileFillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]qeka afersisht si puna ime vetem se syte i kam te zeza /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif dhe jo bojqelli.....Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
Me sy Boiqelli,Floke te gjate te leshuara,te buta te buta te buta....Qe te rri gjithe diten t'ja lemoj,buzet e trasha,Bardhoshe,etj etj [/qb]
do t'[a kem parasysh po u paraqit ndonjera me keto cilesi per pune ketu ke komp-ania do te te njoftoj qe t'a takosh ok :thumbsup: [/QB]
Ti njele duke propozu robve per martese... :smash: Un e di qe ke fillu me Tedin tiFillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Peshkataro ta futi,do te te mataroj me mu shejtonja,se edhe une i kam ato qe shkruhen pak me lart
Sy bojeqielli(te shtrember)
Floke te shkurter(gjembac me thone)
I gjate 1.45
c'te them tjeter cun thekthy!! :smash: [/qb]