KLUBI I BJONDINAVE

assassino26

Primus registratum
Re: KLUBI I BJONDINAVE

Kush shan biondet,eshte i share vete.Un kam njohur 1 bionde,qe dhe sot e kesaj dite e cilesoj femren me te zgjuar,me simpatike dhe me te dashur ne bote.Prej asaj jam i dashuruar me gjithe biondet e ksaj bote :cry: :cry: /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband: :wub:

I love new york

Primus registratum

po fol o Asso fol
une s'e kuptoj pse ca rrob i fusin te gjitha bjondet ne nje kazan, eshte si te thuash te gjithe ata qe kane sy bojqelli psh. jane te poshter ose skile :confused: :confused:
une per vete i jap cdo njeriu hakun e vet, qofte bjone, brune kuqe sybardh apo syzi.
rendesi ka truni e shpirti os Asso, po leje leje ja tha ja tha po kujt ia tha!!!!! :rolleyes:

assassino26

Primus registratum

Ho mi pra ho...Ashu them edhe une /pf/images/graemlins/wink.gif
TAshi,mqs i bona icik :book: Atij cunit,i meritoj ato 3 biondet sone :angel: Amon se e kom lemeri me fjet vetem noten,kurse me 3 biondina vallai e boj gjumin rehat pa piken e sikletit :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Don_Mondi:
[qb] bjondet jane te ftofta [/qb]
PO ik mer vlla,gjej brune se ti merdhifke shume /pf/images/graemlins/laugh.gif Mesa shof,qekam kandidati me i munshem me fjet me biondet sonte :devil: :angel:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Ho mi pra ho...Ashu them edhe une /pf/images/graemlins/wink.gif
TAshi,mqs i bona icik :book: Atij cunit,i meritoj ato 3 biondet sone :angel: Amon se e kom lemeri me fjet vetem noten,kurse me 3 biondina vallai e boj gjumin rehat pa piken e sikletit :tipsy: [/qb]
s'paske faj hic s'paske....
kush jane ato te treja ihere /pf/images/graemlins/laugh.gif :confused:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
[qb] Ho mi pra ho...Ashu them edhe une /pf/images/graemlins/wink.gif
TAshi,mqs i bona icik :book: Atij cunit,i meritoj ato 3 biondet sone :angel: Amon se e kom lemeri me fjet vetem noten,kurse me 3 biondina vallai e boj gjumin rehat pa piken e sikletit :tipsy: [/qb]
s'paske faj hic s'paske....
kush jane ato te treja ihere /pf/images/graemlins/laugh.gif :confused: [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif
Ti e di ate pune mo...Ktu eshte cdo gjo ne doren tate :goofy:

it's me

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Don_Mondi:
[qb] bjondet jane te ftofta [/qb]
PO ik mer vlla,gjej brune se ti merdhifke shume /pf/images/graemlins/laugh.gif Mesa shof,qekam kandidati me i munshem me fjet me biondet sonte :devil: :angel: [/qb]
:mad: Une kerkoj divorcin per veten time. po ti na qenke horr mo. Hotto me gjej shpejt burre tjeter se kete se mbaj as 24 ore me shume una :mad:

I love new york

Primus registratum

pse mi qe kur ishe martu me Assin ti??????
po pse mi vetem une paskam ngel beqare ktu eeeeeeee :mad: :mad:
Hotti me Blendin, ti me Assin po une mi cin kam per burre??????? (tashti nuk po flasim per Menelaun ose Paridin ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif se per ashu kam dy une)....
bukur ma bote kolege, falimnerit prej jush qe m'u martute edhe une s'mora vesh gjo.

p.s It's me te dergova mç mi, pse s'pergjigjesh???

it's me

Primus registratum

mç ju pergjigja e dashur. Por mo ska humbur rrugen. Po edhe mos u qaj se ja ku u bera beqare dhe une. /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

mç lesh ju pergjigje ti (oops sorry per llafin e piset /pf/images/graemlins/laugh.gif ) se m'u nuk me erdhi asigjo.
make sure qe e ke bere right se une fola me Hottin qepare dhe me erdhen te gjitha.

it's me

Primus registratum

e dergova dhe nje tani. Shif se mos ke kliku pa dashje ate "mos lejoni te me dergojne mesazhe casti"???? Ku di une /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

I love new york

Primus registratum

jo mi lal, une te thashe fola me Hottin para gjys oreje /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
ma thuaj njehere si e ben ti

it's me

Primus registratum

klikoj tek koka e atij qe vrapon, klikoj personin qe do ti dergoj mesazhin dhe pastaj shkuaj dhe e dergoj