KLUBI I BJONDINAVE

it's me

Primus registratum
Re: KLUBI I BJONDINAVE

adresen e ke mi ate te chitchatit. Pastaj thojini blendit te me bej ndonje cerre e fluturimthi vij une /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] eh ato highlights mor tedo. ta dish ti se cfare ke humbur dje..... Po lere se nuk ta them se fillon e qan pastaj nga inati. :cry: :cry: [/qb]
m'dil icik ke yahoo-ja ti mu ene m'sqaro ca gjona pastaj ti tregoj une ty te qajmet e Tedit. :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj Tedi eshte cin persmari s'ka pse qan apo jo Tedo /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

apapapapa e paskan bo dallaveret muhabetin mire e mire mo
si ylla ishim te gjithe po huh :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
It's me duku me shpesh ti anej ka blendi :wink: :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] eh ato highlights mor tedo. ta dish ti se cfare ke humbur dje..... Po lere se nuk ta them se fillon e qan pastaj nga inati. :cry: :cry: [/qb]
Eh N bote se m del pike Loti muve . Ene kur qeroj qepet qe boj Groshet n shpi une i qeroj para syve plaku ene vllai anej ka kuzhina fillojn e qajn ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
m'dil icik ke yahoo-ja ti mu ene m'sqaro ca gjona pastaj ti tregoj une ty te qajmet e Tedit. :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj Tedi eshte cun persmari s'ka pse qan apo jo Tedo /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Normale ... :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Per ty me rreh zemra
per ty me merr gjumi
per ty moj biondina
moj te marrte te marrte lumi
.............................
te mbulofte reja
moj te vrafte te vrafte rrufeja :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

the_teacher

Primus registratum

Apapapap turo ket kangen e kam pas fiksim una /pf/images/graemlins/laugh.gif e kan pas knu ato jevgjt ka lagja ime tere qef e ngjoja un se ma kushtonin mua :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Arrogante:
[qb] Apapapap turo ket kangen e kam pas fiksim una /pf/images/graemlins/laugh.gif e kan pas knu ato jevgjt ka lagja ime tere qef e ngjoja un se ma kushtonin mua :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Arrogante,sumpatike,ku shkove?ka ishe?
zemren mu se c'ma more
kuleten sec ma pordhe
do te zej me gjethe fiku
je si njale m'thote ky miku.
Ky miku eshte njale per vete
diku futet po ti leje
se jom bo per aspirina
me shko miku vec per bira :book:

Na me shnet,i vjershe per ty,goce elbasanllie /pf/images/graemlins/wink.gif

the_teacher

Primus registratum

:lol: :thumbsup:

Vec mos te pafsha po kam per te knu mu para syve qe te iki truni fare /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Arrogante:
[qb] :lol: :thumbsup:

Vec mos te pafsha po kam per te knu mu para syve qe te iki truni fare /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ta nis 1 foto edhe mi kno fotos /pf/images/graemlins/wink.gif :smash:

hot

Hotgirl

o blondies si jeni mi ju??!! erdha unaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] o blondies si jeni mi ju??!! erdha unaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hajde hajde...A e shef si e ke lone krevatin pa rregullu.Pak se fle der vone,po s'rregullon as krevatin kur cohesh.Hera e funit qe e rregulloj une.
Ca ka kjo koma krevatit qe thuhet perhere knej ka ana ime mi :confused:

hot

Hotgirl

ca thu me ca thu,ja ke fillu na halucinacionet prap mduket!! per cer krevati e ke fjalen ti me??!! :confused:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ca thu me ca thu,ja ke fillu na halucinacionet prap mduket!! per cer krevati e ke fjalen ti me??!! :confused: [/qb]
Shi si bo...Ik mi dreq se mflliqe fare se e njof edhe pronarin e hotelit.Per krevatin te hoteli pra,qe fjetem bashke.. :devil: :wub: :thumbsup:

hot

Hotgirl

I'm sorry????!!
une kam qene ne tjeter vend lale ene foton e burrit e mora me vete se aq shum e du /pf/images/graemlins/laugh.gif sa qe sdo ta tradhetoja me naj tip si puna jote!!
te isha single hajde de!!! :eek: :eek: /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Ho mi si bo...Mos me boj te nxjerr nastrat.Lene po edhe te kam filmu me kamer te fshehte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :devil:

hot

Hotgirl

:shrug: vallahi sta besoj!! megjithese qiti provat te pakten te shofim te gjith :confused: