MIRE A BERACAK, MIRE! PO TI NGA KE HUMBUR MOR!!!
A E KE PARE SE ç'PO BEHET ANDEJ NGA "A DONI NJE KAFE?"TEK KOKTEJ DISKUTIMESH?
HE MOR BERATAS EDHE UNE KAM PROVIME.FLM.IN BOCA AL LUPO TE GJITHEVE STUDENTEVE !!! :kiss:
ah me rrofshi!!!!! :kiss: :kiss: :kiss:
he xhoni e shikon se ç'fare beratsi qe kam!!!
rrofsh o zeqo!!! :angel:
he se berati edhe çunat i ka fantastik!!!!!
te faleminderit o zeqo!!!
e meriton nje kafe apo nje akullore tek shtepia e bardhe. le te kene inat te gjithe se ne ne berat kemi shtepine e bardhe!!! :thumbsup: :wave: :wink:
ciao zeqo!!!!! :wave: :kiss:
mirese rini !!!!!
ah mo zeqo po e di ti se nuk eshte me piccolo!!na e hoqen mo !!!!! :cry:
pra ngeli vetem beqoja!!!!!
per te mos thene dhe .......( turizmi ku ka vetem pleq me ore te tera)! /pf/images/graemlins/frown.gif
nuk e di po tek picolo me ngjiste shum /pf/images/graemlins/wink.gif
tek beqo me duket kot tani me ngjit me shum tke turizmi jo per gje po duket si vend yp xhixhiii kurse beqo me duket gjoja si klub serioz
per zotin te turizmivetem pleq gjeje qe lexonin gazeten me ore te tera!!!!!
veçse ishin bere ca lokale te reja, shume te bukur, si lokali para portes se madhe ne kala, dhe ai drejt rruges se drobonikut!!! :thumbsup: :thumbsup:
O zeqoooooo, po aman more si nuk ma vuri njeri nje foto te ures se re. Plasa!
Edhe mos u qani per Namikun o te pafytyre se mund t'ju kish rene ne pjese Clirimi per letersi, e tju pyeste pse Ajkuna kalon 7 male dhe jo 4 male. :goofy:
AH MOR VELLA, TE PASKA RASTIS KEQ!!!!
ME çLIRIMIN E PASKE PAS LETERSINE?!!!!AH MO NELKç
PO SIKUR VJEN RRALLE KETEJ NGA ANET TONA!!!!
NJE PERSHENDETJE NGA NJE BERATASE SI TI!!!! :kiss: :kiss: :kiss:
CIAO DHE NATEN E MIRE TE GJITHEVE BERATASVE!!! :wave: :wave: :wave: :kiss:
X-Ray ehe une jam ajo tigrushja pikaloshe, shikoji mire dhembet se i kam mprehur.
Ehehehe aman ku rrinin gocat ne lulishte, te linin pensionistet. Te gjithe stolat e mire (ata me hije te mbuluar me jargavan ) i prenotonin qe me 10 te mengjesit qe te loznin tavell :goofy:
Ray, me thuaj te verteten ne pushim te gjate je ul ndonjehere tek bordura para komiteteit e ke gjujt ? :lol:
Jo!
Por shihja shume qe benin nje veprim te tille!
Nejse mo,edhe ajo nje menyre per te gjuajtur ishte!
Po une e kam kuptuar ndonjehere,gocave ju pelqente ajo tip gjuajtje apo jo??Se une shihja plot cuna qe zinin goxha goca!
ec mo x-ray!!!!!!!!
po andej nga banja publiche a je ulur tek bordurat!(nga ana e lumit)?
ah mor berati im!!!! me ka marre shume malli!!!!
ja nje te puçur per beratin tim!!!!! :kiss: :kiss: :kiss:
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.