Klubi i Beratsve&Mistrecave!!!

rosa blu

Primus registratum
Re: Klubi i Beratsve&Mistrecave!!!

FALEMINDERIT O TOP MODEL, NJE TE PUTHUR NGA TE GJITHE BERATASIT!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Pershendetje te gjitheve!
O rosa Blu ku e ke pas shtepine ne Berat ti??

Cik beratse:
Ku je ti re Babuc
O zemre,nuk e shikon qe po los re,me ler rehat,po qye
...
Ku jeni re Mistreca,pse kaq pak jemi!

berat-view.jpg

Ja per t'ju c'mallur nje cik!

rosa blu

Primus registratum

CIAO :wave: AH MOR BERATAS....
PSE TY MO NUK TE MUNGON ASNJEçIK KY QYTET MADHESHTOR PO PA FSHATARET NATYRISHT...!?
UNE TE THEM SE SHTEPIA IME DUKET QE KETU, NGA FOTOJA QE ME KE DERGUAR.
ATEHERE E GJETE NGA CILA LAGJE JAME?
FALEMINDERIT PER FOTON, MOS ESHTE GJE NGA ATO FOTOT E FOTOGRAF NAMIKUT?
PO TI MOR NGA CILA LAGJE TE KAM? :kiss: :goofy: :cry:

Kete foton me lart e kam pas te varur ne sallon, po ne ate kohe namiku shkrete s'kishte aparat me ngjyra dhe i ngjyroste fotot pasi i kishte lare (demek punime artistike) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rosa me thuaj ku e blije vajgurin qe te them ku e ke pas shtepine /pf/images/graemlins/laugh.gif

rosa blu

Primus registratum

VAJGURIN?TA THEM UNE DYQANIN APO DO EMRIN E SHITESES?AFER SHKOLLES 8-VJEçARE TE PORTA E PASHAIT? :thumbsup:
PO MIR MO TI AL PACINO, NE ATE FOTO A DUKEJ 6 KATESHI?
TA MBASH ME SHENDET!!!!! :wink:
HE MO SE-DI A E KUPTOVE TANI NGA CILA LAGJE JAM? :wave:

Ne foto nuk duket 6 kateshi qe ishte gjithe ai, jo me te duket dyqani akullores. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Lagja cubave, edhe per vajgur nuk dilje dot, se te hanin me sy /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rosa po une thashe mos jua sillnin botin e vajgurit aty ne mes te pallateve moj. Une them e ke pas shtepine mbi mapo, perballe pallatit te kultures :idea:

rosa blu

Primus registratum

NGA MAPOJA? HE RRETH E PERQARK JE!!!!!PO S'E GJETE :smash: :smash: :smash: :wave: :tipsy:

taqo2000

Primus registratum

me pelqene shume qyteti juaj. kame bere shkollen ne berat (te mesmen ). kame shume kujtime te bukura. kame barur ne mure mangalemin (alabaster) . eshte nje nga gjerat me me vlere qe kame ne shtepi.

Po mua Namiku me ke dhene Letersi ne gjimnaz,Ishte nje si tip trapi ai qe lere mos e pyet,na hoqi trurin ca kohe me ato fotgrafit,te ngrinte ne mesim,ti duke thene na i llaf aty,i karak ta bene nje foto,ta kesh kujtim thoshe dhe hopa iku nje 5 qindeshe,ca ti beje do ja merrje,te te vinte ndonje note te mire!
Une e kam shtepine ne 6 katesh,Perball labidarit,nga ana larte e rruges!

helibak mucogllava

Primus registratum

aman mos me kujtoni namikun ju lutem
ahahahahahaha
esht ei fetmi presor qe me ka ngel nje simester
ter presoret i thonin c aben namik ke ngel ti
ai dudumi deshte fiq tme kalonte /pf/images/graemlins/tongue.gif
RoSa_Blu me siguri e ke pa sne magalem shtepin do te kem par une ty /pf/images/graemlins/tongue.gif

rosa blu

Primus registratum

ah mo zeqo, o x ray,,,,mua me ka ngelur ajo zana e fizikes, pa namikun puthe ne ball.....! :kiss:
me gjithate berati aq eshte, me siguri qe njihemi. ah po kemi bere gjimnazin tek babe duda mor? :thumbsup:
sa per namikun kaloje vetem per fotografite, po asaj zane??? :cry:

Po asnjeri ke tu re,ca behet keshtu,mire une qe po me afrohen provimet po ju7 te tjeret qe s'keni cfare te beni,nga jjeni futur?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hajt in buoca A lupo kush ka provime tani afer!