Klubi i beqareve .

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: Klubi i beqareve .

Fillimisht postuar nga adea:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] hej une per vete jam djal ''i sinqert'' dhe spo rij tju kthej te terve pergjigje se me ulet personaliteti /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: [/qb][/QUOTE
He mo djale se e dime se sa i sinqerte je dhe sa per pergjigjet dhe personalitetin ate e ke vete ne dore
bye :wave: [/qb]
Po ti nga e di ti qe sa i sinqert jam une :confused:

ermaliurnick

Primus registratum

po se eshte shefja mer zeqo dhe shefet gjithnje interesohen para se te marrin nje sekretar /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb] po se eshte shefja mer zeqo dhe shefet gjithnje interesohen para se te marrin nje sekretar /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mir ajo shefja ime po i sekretari ime je e dreq apo ushtari :lol: ça behet andej nga chati ndihet na NJE ÇIK MUNGESIME :confused:

NYC_GUY

Primus registratum

Po kthehem perseri ne klubin qe dikur filluam , akoma beqar , por ketu po shof vec fytyra te reja qe me shofin me inat me sa duket beqaret e vjeter jane zhduk ose kane ndyshyar emrin . Si qenka ber ketu , as nje karrige nuk lirohet per mua plakun e klubit, hajd se po e pi nje konjak me kembe tek bari .

adea

Primus registratum

Ka ikur ajo kohe /pf/images/graemlins/frown.gif kur kishte respekt per me te vjetrit dhe u liroheshe vendi per te ulur ne karrike por mos u deshpero :cry: s`ke ca ti besh :shrug: kane ardhur kohet moderne

dolce_vita

Primus registratum

Sec bohet ketu nuk po mar vesh gjo :confused:
kshu osht kur bon shume mungesa /pf/images/graemlins/laugh.gif

adea

Primus registratum

Mos mungo se i ke dhe pa arsye se kujdes po e kalove numrin perjashtohesh :lol: dhe me shume qaj hallin e zeqos se nuk mund te rri pa ty :cry:

adea

Primus registratum

I qaj hallin mi :lol: :lol: se ai nuk rron dot pa ty :wub: dhe keshtu i bie qe edhe ti nuk mund te rrosh pa :wub: te jeni si mishi :devil: me kocken ju te dy te pandare :shrug:

adea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] nuk po shkruaj gje pas kesaj adeas se ka fol tamam tema mbyllet :tipsy: [/qb]
Pse nuk eshte keshtu Zeqo apo e kam gabim :confused:

C'a jane githe keto pikpyetje mi.... /pf/images/graemlins/wink.gif se n'a more mend /pf/images/graemlins/laugh.gif

ermaliurnick

Primus registratum

car ka plas sherri ketu cfare ka ndohd mer lal ta morim vesh dhe ne te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif

adea

Primus registratum

He je per sherrr poeto he do te me japesh nje dore se u pa puna kshu u bo dhe ketu me dhune :smash:

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] C'a jane githe keto pikpyetje mi.... /pf/images/graemlins/wink.gif se n'a more mend /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
c`te boj mi........sec ja fusin kot disa dhe me bejne te mos kuptoj asgje :shrug: :devil:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]
[qb] C'a jane githe keto pikpyetje mi.... /pf/images/graemlins/wink.gif se n'a more mend /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
c`te boj mi........sec ja fusin kot disa dhe me bejne te mos kuptoj asgje :shrug: :devil: [/qb]
ja mi beje si mua thoje per te miljarden her qe me do ti shum muaa /pf/images/graemlins/wink.gif

adea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]
c`te boj mi........sec ja fusin kot disa dhe me bejne te mos kuptoj asgje :shrug: :devil: [/qb]
Mos do qe te flasim danisht dolce så che vi forstå hinanden bedre :thumbsup:
vi ses :wave: