Klubi i beqareve .

marina s.

Forumium maestatis
Re: Klubi i beqareve .

shi ky...do me m'prish me zor /pf/images/graemlins/laugh.gif
una s'bohem si tyve ta dish /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

Edhe une du nje beqar /pf/images/graemlins/laugh.gif Premtoj qe sdo ta rraf /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ermaliurnick

Primus registratum

o zeqo mos e prish goce re pis

ps:mos u bej si zequa behu si une /pf/images/graemlins/smile.gif

ermaliurnick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Edhe une du nje beqar /pf/images/graemlins/laugh.gif Premtoj qe sdo ta rraf /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ja ja si ze bese fjales tende une /pf/images/graemlins/wink.gif

marina s.

Forumium maestatis

ore,po pse jeni te gjithe kaq te sinqerte juve?nuk e dini qe sinqeriteti eshte virtyt i budallait /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

po iki se u be nate(kam frike se me grabisin /pf/images/graemlins/laugh.gif )
naten e mire te gjitheve :wave:

ermaliurnick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lilly:
[qb] po iki se u be nate(kam frike se me grabisin /pf/images/graemlins/laugh.gif )
naten e mire te gjitheve :wave: [/qb]
naten :wave: dhe kujdes /pf/images/graemlins/wink.gif

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga adea:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]
Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Sa ja bojne qefin Zeqos kto gocat me :confused:
......pranaja rrin gjithe diten para pasqyres ky /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
dolce_vita lene mi te thon ça te duan keto une em ty e kam kunjen ty te dua uen ty te kam amore :kiss: [/qb]
Moj dolce cfare thote :shrug: ky zeqo moj e uruar per cfare kunji flet ky moj :devil: :lol: ???? [/qb]
kunjat e Zzeqos i din me mire sekretaria ...une s`di gje :shrug:

ermaliurnick

Primus registratum

[/QUOTE]Moj dolce cfare thote :shrug: ky zeqo moj e uruar per cfare kunji flet ky moj :devil: :lol: ???? [/qb][/QUOTE]kunjat e Zzeqos i din me mire sekretaria ...une s`di gje :shrug: [/QB][/QUOTE]
e ke thene mire :thumbsup:

tropikali a

Primus registratum

ec aty grupi ka ndonji tavoline tek klubi i beqarve dhe per mua po e dua me nji femer. /pf/images/graemlins/wink.gif

adea

Primus registratum

[/qb][/QUOTE]Moj dolce cfare thote :shrug: ky zeqo moj e uruar per cfare kunji flet ky moj :devil: :lol: ???? [/qb][/QUOTE]kunjat e Zzeqos i din me mire sekretaria ...une s`di gje :shrug: [/QB][/QUOTE
Moj dolce po valle :confused: kush te jete sekretarja e Zeqos se une e kam punesuar si sekretar po ti je e punesuar apo te ka punesuar zeqo si sekretare te puneve te brendshme????? :lol:

adea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb]
[qb] Vazhdo me librat poeto se do te nxjerrin ne drite si puna e naimit
pune pune nate e dite qe te shohim pakez drite ka kaluar pothuajse nje shekull dhe naimi po ne erresire mbeti :cool: [/qb]
nuk eshte fai i naimit eshte fai keshit mos i ngaterro gjerat /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
O poet a u lodhe shume per te gjetur pergjigjen me fal se te lodha sa faqe libri shfletove
Tani besoj po te lotojne :cry: syte se eshte torture te lexosh nen driten e qiririt po rendesi ka vullneti
dhe mendimi :devil: i mire
Kryetar parlamenti te kemi ketu ne forum se se ti i ve vulen gjithckaje ketu mgjs ti shkon nga te fryje era

adea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb] ec aty grupi ka ndonji tavoline tek klubi i beqarve dhe per mua po e dua me nji femer. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Hi :wave: tavolina ka po eshte keq per karrike mere me vete kur te vish sa per beqare nuk di ca te them se gjysma jane te martuar dhe me kalamaqer /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif po tani duhet te ndryshohet kuptimi i fjales "beqar" ne fjalorin :book: e gjuhes shqipe :thumbsup:

ermaliurnick

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb]
[qb] Vazhdo me librat poeto se do te nxjerrin ne drite si puna e naimit
pune pune nate e dite qe te shohim pakez drite ka kaluar pothuajse nje shekull dhe naimi po ne erresire mbeti :cool: [/qb]
nuk eshte fai i naimit eshte fai keshit mos i ngaterro gjerat /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
O poet a u lodhe shume per te gjetur pergjigjen me fal se te lodha sa faqe libri shfletove
Tani besoj po te lotojne :cry: syte se eshte torture te lexosh nen driten e qiririt po rendesi ka vullneti
dhe mendimi :devil: i mire
Kryetar parlamenti te kemi ketu ne forum se se ti i ve vulen gjithckaje ketu mgjs ti shkon nga te fryje era [/qb]
shyqyr zotit eshte shpikur energjia elektrike spunoj me me qiri lal :devil: sa per eren asnjeher nuk shkoj nga fryn ajo se kam hall se ftofem /pf/images/graemlins/laugh.gif

adea

Primus registratum

Pupu more poet po ti tani me pare the se eshte faji i keshit se une e kam marre vesh qe eshte shpikur energjia elektrike
po edhe uen per ty po kujdesem se mos na ftohesh se jo per ndonje gje nje beqar me pak