Klubi i beqareve .

adea

Primus registratum
Re: Klubi i beqareve .

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]
Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
te henksha synin :kiss: :wub: [/qb]
Zeqo kujdes se mos te ngele ne fyt ah te keqen se te kemi per kimet :mad:

ermaliurnick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga adea:
[qb] Pupu more poet po ti tani me pare the se eshte faji i keshit se une e kam marre vesh qe eshte shpikur energjia elektrike
po edhe uen per ty po kujdesem se mos na ftohesh se jo per ndonje gje nje beqar me pak [/qb]
e rrofsh jo shyqyr qe qenka njera qe u interesoka per te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif mos je gje goc-tereza ti xhan??

adea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb]
[qb] Pupu more poet po ti tani me pare the se eshte faji i keshit se une e kam marre vesh qe eshte shpikur energjia elektrike
po edhe uen per ty po kujdesem se mos na ftohesh se jo per ndonje gje nje beqar me pak [/qb]
e rrofsh jo shyqyr qe qenka njera qe u interesoka per te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif mos je gje goc-tereza ti xhan?? [/qb]
Jo mor poet se nuk jam aq shpirtgjere une po nuk u interesuam per njeri tjetrin kush do ta beje tjeter po s deshe ti nuk interesohem une me me fal per shqetesimin

ermaliurnick

Primus registratum

[qb]
[qb]
e rrofsh jo shyqyr qe qenka njera qe u interesoka per te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif mos je gje goc-tereza ti xhan?? [/qb]
Jo mor poet se nuk jam aq shpirtgjere une po nuk u interesuam per njeri tjetrin kush do ta beje tjeter po s deshe ti nuk interesohem une me me fal per shqetesimin [/qb]
shi kjo une shaka bera mi /pf/images/graemlins/wink.gif thnx qe shqetesohesh per mua /pf/images/graemlins/smile.gif

Belinea

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Edhe une du nje beqar /pf/images/graemlins/laugh.gif Premtoj qe sdo ta rraf /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ja ja si ze bese fjales tende une /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Tani do e qilloj ndonjehere /pf/images/graemlins/laugh.gif por vetem kur te ma kete sjell shpirin ne maje te hundes ama /pf/images/graemlins/tongue.gif

ermaliurnick

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb] Edhe une du nje beqar /pf/images/graemlins/laugh.gif Premtoj qe sdo ta rraf /pf/images/graemlins/tongue.gif

ja ja si ze bese fjales tende une /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Tani do e qilloj ndonjehere /pf/images/graemlins/laugh.gif por vetem kur te ma kete sjell shpirin ne maje te hundes ama /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ja ja ja sma mush mendjen prap /pf/images/graemlins/laugh.gif

korcare o ic fare

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb] ec aty grupi ka ndonji tavoline tek klubi i beqarve dhe per mua po e dua me nji femer. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
avash ti jo po mos te te sjellim dhe ndonje top modele ne tavoline ty.

dolce_vita

Primus registratum

adea......zeqon e kam burre virtual....sa gra dhe sekretare ka ai .............. /pf/images/graemlins/laugh.gif
mesa kam lexuar me siper ti ishe nje nga sekretaret e tij ........une nuk merrem as me pune te brendshme dhe as me pune te jashtme, keto jane punet e sekretares /pf/images/graemlins/wink.gif
zeqo.......akoma nuk a ke shpjeguar detyrat sekretares me :confused:
/pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] adea......zeqon e kam burre virtual....sa gra dhe sekretare ka ai .............. /pf/images/graemlins/laugh.gif
mesa kam lexuar me siper ti ishe nje nga sekretaret e tij ........une nuk merrem as me pune te brendshme dhe as me pune te jashtme, keto jane punet e sekretares /pf/images/graemlins/wink.gif
zeqo.......akoma nuk a ke shpjeguar detyrat sekretares me :confused:
nusja imeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :kiss: :wub:

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

Fillimisht postuar nga lilly:
[qb] ore,po pse jeni te gjithe kaq te sinqerte juve?nuk e dini qe sinqeriteti eshte virtyt i budallait /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
uuu cna the moj!!!
ketu na genjeve!!!

ermaliurnick

Primus registratum

pse per beqirat eshte ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif zeqoja sikur permendi grua me lart me duket /pf/images/graemlins/wink.gif

marina s.

Forumium maestatis

kshu e ka zeqo:kur i leverdis bohet i martum,kur s'i leverdis del beqo :lol:
:wave:

adea

Primus registratum

Per dolcen por edhe per zeqon
Moj dolce po c` eshte ky burre :shrug: virtual moj korbe :confused: se nuk e paskam degjuar ndonjehere sesa per grate dhe sekretaret e zeqos nuk kam kohe ti :book: numeroj dhe nuk me hyjne ne pune shume sa per sekretare me qafsh hallin ti dhe me marrsh te ligat se nuk kam asnje :lol:
He Zeqo kujdes se po te iken zeri :tipsy:

helibak mucogllava

Primus registratum

hej une per vete jam djal ''i sinqert'' dhe spo rij tju kthej te terve pergjigje se me ulet personaliteti /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

adea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] hej une per vete jam djal ''i sinqert'' dhe spo rij tju kthej te terve pergjigje se me ulet personaliteti /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: [/qb][/QUOTE
He mo djale se e dime se sa i sinqerte je dhe sa per pergjigjet dhe personalitetin ate e ke vete ne dore
bye :wave: